Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyen 13-14 évesen a petting?

Szégyen 13-14 évesen a petting?

Figyelt kérdés
Még nem jártam ki az általánost, lány vagyok, és egy fél éve vagyok együtt a barátommal. Tényleg nagyon szeretem és megbízok benne... Sokat beszélünk ilyen témákról és általában poénból kerül szóba. De már többször aludtunk egymásnál, ennyi idősen nem szeretném elveszíteni, de már többször nagyon közel kerültünk egymáshoz, és egyszer.kétszer belefért a petting... Ez nagyon nagy bajnak számít?

2014. ápr. 27. 09:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. ápr. 27. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem szégyen.
2014. ápr. 27. 13:50
 13/17 anonim válasza:
67%

Isteneeeeem -.-

Kit érdekel, hogy ennyi idős korodban te odakint játszottál?! -.-

Ő tudtommal nem te. Plusz 2014 van, teljesen más az értékrend, mint akkor, miért nem fogjátok már fel?

2014. máj. 2. 19:11
 14/17 anonim válasza:
56%

De a kérdésre válaszolva:

Abszolút nem szégyen. Akkor a helyes, amikor elérkezettnek látod az idejét :)

2014. máj. 2. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
te Eszti vagy és Ricsi a barátod?
2014. jún. 20. 18:08
 16/17 Kadiger246 válasza:
22%

:( szomorú

Én is 14 vagyok de még barátnőm se volt nemhogy ilyeneken gondolkozzak.

Amúgy a régi idő más volt nem hasonlíthatjuk a jelenhez de ha neked jó akkor b azd el az életed a f asz fej pasid miatt.

2015. jún. 20. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:
66%

Biztos nem szégyen, bár ezt a szűkebb közösség definiálja.

Nem biztos, hogy már készek vagytok rá, de szerintem te érzed.

A kulcsmondat a "Tényleg nagyon szeretem és megbízok benne".

Ha ez több mint egy-két hónapja van így, akkor az ebben a korban már komoly kapcsolatnak számít, és a szexualitás is bejön a képbe, nyilván.

Lehet, hogy nem vele fogod leélni az életed, de ez kit érdekel?

A lényeg a bizalom. Meg az is lényeg, hogy védekezzetek: spermicid, kondom, ha ő volt már mással akkor STD szűrés?

Tudtommal ebben a korban a hormonos szerek még nagyon ártalmasak. Nyugodtan kérj tanácsot egy orvostól védekezés témában, nem fog leesni a székről, mert az emberek bizony olyanok, hogy szexelnek, fiatalok is, inkább csodálkozni fog, hogy ilyen éretten állsz hozzá.(Mondjuk nem olyat választanék, aki a szüleid ismerettségi körében van)

Gondolom, ingyenes telefonos tanácsadás is van a témára...

Ő még szűz amúgy? :-)

2015. okt. 12. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!