Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves vagyok és még szűz!...

20 éves vagyok és még szűz! Szégyen?

Figyelt kérdés
20 éves, kissé csúnya lány vagyok, és mivel a fiúk többsége szerint egy lány csak akkor értékes, ha szép, ezért nem volt még kapcsolatom. Szégyennek számít egyedül maradni?
2014. ápr. 8. 12:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én meg fiú vagyok és tudom,hogy 30 évesen is max prostival fogom elveszíteni...

Nem az!

2014. ápr. 8. 12:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Gyere megoldjuk! :-D
2014. ápr. 8. 12:58
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
Az hogy szűz vagy nem szégyen. De ha egyedül maradsz életed végéig az már az.
2014. ápr. 8. 12:59
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem az én lassan 22 évesen is szűz vagyok fiúként én sem vagyok egy szépség, de én elkezdtem tenni ellene, mert az ha valaki nem tesz ellene, és egyedül marad pontosan ezért mert nem keresi a megoldást sem, akkor az szégyen, ha csak ő nem így döntött. Sokan máshogy gondolkoznak sajnos. Ha esetleg kövér vagy, fogyj le, tudom én beszélek de én 123 kiló voltam fél éve, és most már a 90
2014. ápr. 8. 13:01
 5/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Én 123 kilóról indultam és már fél éve csinálom a fogyást minden erőmet beletéve negyed éve edzek becsületesen és sokan mondták hogy változtam, igaz már lementem tartósan 100 kiló alá, és ez nagyon nagy előrelépés nekem, sokat változtam és kezd növekedni az önbizalmam ami végett több esélyt kapok az ismerkedésre.

Én döntöttem nem akarok egyedül lenni, teszek érte. Igaz nehéz az ismerkedés azzal még vannak gondok, de a nagy lépést már megtettem, neked kérdező én azt javaslom hogy ha valami olyan van benned amin lehet változtatni változtass, de ha jól érzed magad a bőrödben vagy csak azt hiszed de kicsi az önbizalmad azt kell növelni és azt csak egy kis változtatással lehet.

Mindenkiből lehet bombanő sőt duciból is, ismerek ilyet is, a lényeg az, több önbizalom, több kedves mosoly és lehet neked olyan párod akit szeretsz is.

Az igényesség az elsődleges ha az picit elhanyagolt figyelj rá oda, nem szekálni meg piszkálni akarlak ezzel, tudom jól hogy ez neked rossz érzés én a poklok poklát éltem át az elmúlt 2 évben ezzel kapcsolatban, de hidd el nekem sokkal jobb lehet utána!

2014. ápr. 8. 13:04
 6/16 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem gáz. A problémád viszont ebből fakad ->

"kissé csúnya lány vagyok, és mivel a fiúk többsége szerint egy lány csak akkor értékes, ha szép"

Nagyon fontos megértened, hogy nem igy van. A kiegyensúlyozottság, és önbizalom sokkal többet ér mint

a szépség, ha megnyerő akarsz lenni.

A külsődben a szépség megitélésének csak egy része a kifejezett testi szépség. A legszebb lány is bűnronda, és

taszitó ha nem: divatos, rosszul sminkel, rossz frizurát választ, előnytelen ruhákat választ.

Olyannyira igaz ez, hogy a topmodellek 90%-a stylist, sminkes, és komoly team nélkül kifejezett vissza taszitóan ronda. Ehhez képest ideálok. Annyi a titok, hogy felöltöztetik,frizurát csinálnak neki, stb...

Az ápoltáság, és jó összerakott külső messze viszi a primet. (ez pedig tanulható. Meglepő milyen kevés nő ért ehhez egyébként)

2014. ápr. 8. 13:09
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
nem szégyen! a feleségem is szűz volt még 20 évesen, pedig nagyon jó nő!
2014. ápr. 8. 13:19
 8/16 anonim ***** válasza:
10%
Jézusom te biztos dagadt ronda vagy azért vagy mwg mindig az
2014. ápr. 12. 15:31
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
24F vagyok szintén szűzen, nem szégyen mert lehetőség lett volna de a szexkapcsolattal nem éltem eddig.
2014. ápr. 23. 17:03
 10/16 anonim válasza:

18 éves fiú vagyok, és ezen a ponton szeretném hangsúlyozni, hogy a szépség elsősorban kisugárzás kérdése, másodsorban fontos az, hogy mennyire vagy ápolt, mennyire látszik, hogy törődsz magaddal, és csak harmadsorban függ az arcformától, bőrtől stb. nem tudom elképzelni, hogy szélsőséges példákon kívül(*) van olyan lány, akit kellő magabiztossággal és... "belső fénnyel" (bocsánat a borzalmasan klisés és meglehetősen csillámpóni kifejezésért), illetve ápoltsággal csúnyának tartanék.

még egy kis irodalmi hivatkozásként megosztanám Szirmai Gergely KÉT röpke, idevágó gondolatát

[link]

[link]

* (mert elismerem, vannak igazán bűn ronda emberek, de ők nagyon kevesen vannak, és ha te "kissé csúnya lány"-nak gondolod magad, akkor tuti, hogy nem ebbe a csoportba tartozol)

2014. ápr. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!