Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy lány 13 évesen elveszti...

Ha egy lány 13 évesen elveszti szerelemböl mi lessz?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 13 éves a barátja 19,és le akar feküdni a csaj a srácal :D. A csaj nagyon perverz, a fiút meg nem is érdeklik az ilyesmik.:D:S

Mielött le pedomaciznátok a srácot akkor mondom hogy 17 éves korában volt egy barátnõje de meghallt a csaj. Azóta nem volt csajla:$ viszont a lány még 11 éves korában belezúgott a srácba és most a kiscsaj szeretkezni akar a pasival. (Mindketten szûziesek :D:D) a csaj még gyereket is akar a sráctol ha betölti a 17-et mi lessz ebböl szerintetek ??:D:D (nem én vagyok a csaj szólol:S)

2014. ápr. 21. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Dugnak. És? Ha 17 évesen gyereket vállal akkor lepukkant prolik lesznek idős korukra mindketten, és a gyereket a nyomorban fogják felnevelni, külön vagy együtt.
2014. ápr. 21. 22:24
 2/8 anonim válasza:
75%
Te jó ég
2014. ápr. 21. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Mivan meguntad Sebastiant? Hagyd már abba az álmodozást, kislány. Nem lesz a pasid a tanárod, se semmilyen animéből senki, ezt is csak álmodhattad, nem leszel celeb se, mert csúnya vagy, nincs hangod és a 100 éves dédim szebben mozog nálad, de a legnagyobb baj veled, hogy hülyébb vagy, mint egy marék döngölt föld.
2014. ápr. 22. 12:30
 4/8 A kérdező kommentje:
De még ígyis l*sz@arom a véleményed:D:D ja talán figyelmesen olvasd el a kérdést mer nem rólamvan szó:S
2014. ápr. 22. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
ez a tényállás egyébként büntetőjogilag nemi erőszaknak számít csak szólok
2014. ápr. 22. 20:45
 6/8 Doctor0710 válasza:
Először is: A 13 éves lány még gyerek, tehát nem tudja mit akar. Hogy mi lenne belőle? Egy senki. Lenne egy boldogtalan barátja és egy boldogtalan gyereke, és sírna, hogy nem élt.
2014. ápr. 24. 23:48
 7/8 Kadiger246 válasza:
Idióták 13 éves taknyosok
2015. jún. 20. 22:08
 8/8 anonim válasza:

ajajajajajjjj utolsó előtti..

Hülye vagy.

Nem azt akarom most mondani hogy kötelező elvesztenie, de mi az hogy valaki azért nem tudja mit akar, mert gyerek??

6 éves koromban és tudtam hogy a Thomas a gőzmozdonyt akartam nézni, pedig gyerek voltam.. Hülye vagy te, méghozzá nagyon

2016. jan. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!