Mit gondoltok arról ha egy lány 16 évesen veszti el, de nem szerelemből, hanem mert már kellemetlennek találta hogy még szűz ennyi idősen?
Figyelt kérdés
egy olyan fiúval akivel úgymond jártak (semmi komoly) de el lett sietve a dolog...2013. szept. 28. 12:23
1/24 anonim válasza:
Az a véleményem róla, hogy ennek az égvilágon semmi értelme...
4/24 anonim válasza:
azt gondlom, h mellettem a helye :)
5/24 anonim válasza:
Azért egy ilyen miatt oda adni a szüzességed... te tudod.
Komolyabb kapcsolatnál jobb ha szűz vagy, mert akkor lehet tudni h még nem dugta be neked senki szóval tiszta vagy.
6/24 anonim válasza:
Buta kicsi lány aki próbál megfelelni a tömegnek. 16/F
7/24 anonim válasza:
Az emberi faj megérett egy nagy irtásra...
8/24 anonim válasza:
#6-os vagyok
még annyi h nem értem mire volt jó?
7-es: de miért akarna megfelelni a tömegnek? Nem az a jó, ha szűz, vagy csak nekem számít?
10/24 anonim válasza:
Nem buta! Így döntött. Nem vagyunk egyformák. Ha neki így jó miért tenne másként?
Szeretni, kívánni a szexet teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!