Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy kapcsolatban pl a lány nagyon szereti a fiút és még is a lány szakít a fiúval hogyan lehet a "nagy szerelemből " utálat? Miért változik át minden utálattá? Vajon ez egyszer el fog múlni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 00:09
1/5 anonim válasza:
mert fiú és lány között barátság NINCS
2/5 anonim válasza:
rengeteg dolog miatt lehet ez.
velem még nem történt ilyen,de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak,hogy a srác egész nap gépezett mondjuk,vagy pedig pacsker lett a srácból,nem volt határozott,azt meg gyűlölik a nők és ezért léptek le.
3/5 A kérdező kommentje:
mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnőm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértő lett volna :D
2014. márc. 8. 00:17
4/5 anonim válasza:
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
5/5 anonim válasza:
mert nem szeret. nem volt őszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!