Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyen 13-14 évesen a petting?

Szégyen 13-14 évesen a petting?

Figyelt kérdés
Még nem jártam ki az általánost, lány vagyok, és egy fél éve vagyok együtt a barátommal. Tényleg nagyon szeretem és megbízok benne... Sokat beszélünk ilyen témákról és általában poénból kerül szóba. De már többször aludtunk egymásnál, ennyi idősen nem szeretném elveszíteni, de már többször nagyon közel kerültünk egymáshoz, és egyszer.kétszer belefért a petting... Ez nagyon nagy bajnak számít?

2014. ápr. 27. 09:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
miért számítana? ez csak akkor baj,ha a barátod 3-4 évvel idősebb ebben a korban
2014. ápr. 27. 09:56
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
nem. pettingeljetek mielőtt sor kerülne a nagy estére. És nem baj ha az nem 14 évesen van.
2014. ápr. 27. 09:57
 3/17 A kérdező kommentje:
A barátom csak 1 évvel idősebb nálam.
2014. ápr. 27. 09:58
 4/17 anonim ***** válasza:
23%
Szégyen szerintem. Mert ennyi idősen nem lesztek együtt örökké és még mivel nagyon fiatalok vagytok és ha szakítotok a srác el fogja mondani mindenkinek, sőt szerintem már az összes haverja tudja h ti pettingeltek néha. Ha jót akarsz magadnak ne menny bele ennyi idősen a pettingelésbe SE. Én 18éves vagyok 4.osztályos gimnazista és én tudom hogy nálunk a 18-19 éves fiúk is még mennyire gyerekesek és ha megcsinálnak egy lányt másnap már tudja mindenki. Én csak neked szeretnék jót. Gondold végig. :)
2014. ápr. 27. 09:59
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Én is 14 vagyok:)

Mi is ebben a szituban vagyunk a barátommal:)

2014. ápr. 27. 10:00
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Az "örökké együtt"-re a házasság sem garancia 40 évesen ugyebár... Kár ezen kattogni :)

És 40 éves pasi is elmondja a haverjának, ha olyan. Irreleváns aggályok...

2014. ápr. 27. 10:04
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Én is félek kicsit, hogy valakinek elmondja, mondjuk megbeszéltük, hogy ez köztünk marad, de nem hiszem, hogy tudja tartani a száját...

És örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben:) Csak mert az ismerőseim biztos rögtön lenéznének..

2014. ápr. 27. 10:05
 8/17 anonim ***** válasza:
28%
Mert lenéznivaló is vagy. Ebben a korban én még az utcán játszottam a szomszéd gyerekekkel nem pettingeltem fiúkkal. Szégyentelen.
2014. ápr. 27. 10:37
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó,ez már a 21.század, nem a 18dik.Csak azt nem tudom hova ez a fene nagy prűdség,a nagyszüleid is 16évesen már házasodtak.Szóval Te vagy egy nagy szégyen!..
2014. ápr. 27. 12:10
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Anélkül, hogy a rómeó és júlia sztorival jönnék, minden korban voltak, akik hamarabb kezdték a szexuálus életet, és voltak, akik később.

Ha a masztin már jó ideje edződik az ember, és aztán van lehetősége párt találva, benne megbízva tovább képni, akkor vágyni fog rá, hogy megtegye, és amint a kellő alkalom, helyzet adódik meg is teszi.

A petting a jó lépés, a szexhez egy út vezet, aminek ez nagyon fintos állomása, így megismerjétek még jobban a saját, és a másik testét,hogy aztán, amikor eldöntöd, hogy az utolsó lépést is megtedd, akkor ne a fájdalomról, poróbákozásról szóljon hanem az is az élvezetröl

2014. ápr. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!