Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek még olyan pasik,...

Léteznek még olyan pasik, akik kedvesek aranyosak és nem a szex az első nekik valamint még 25-30 évesen is szüzek?

Figyelt kérdés
Csinosnak mondott 24 éves nő vagyok, talán ezért is de mind ilyen alfa majmok találtak be, akik éjjel nappal csak szexet akartak. Én már egy olyan férfire vágyok, akinek nem a szex az első és kedves, aranyos valamint esetleg még megőrizte a szüzességét is 25-30 évesen.
2014. ápr. 26. 12:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Én mások által kedvesnek és aranyosnak mondott vagyok.

Azt mondják h nem is vagyok ronda.

Viszont a szex nem érdekel mert aszexuális is.

És így szűz 25 évesen.

2014. ápr. 27. 01:17
 32/38 anonim ***** válasza:
18 vagyok: nem vagyok megmondóember, csak a tényeket közlöm. Te meg vegyél vissza a stílusodból, mert nem biztos, hogy a magadfajták között vagy, ahol elfogadott ez a beszéd.
2014. ápr. 27. 11:41
 33/38 anonim ***** válasza:

Én ilyen lányt keresek.

A kérdező hová valósi?

2014. ápr. 27. 11:43
 34/38 anonim ***** válasza:

akkor az

a) homokos

b) kasztrált

c) mondjuk lóra, birkára gerjed, de még nem merte megtenni

illetve tényleg, mi van ha szűzen megb* vki egy lovat? akkor is szűz marad?

2014. ápr. 27. 11:47
 35/38 anonim ***** válasza:
3, vagy túlságosan is alfák, nárcisztikusak, önmagukon kivül senkit sem szeretnek igazán
2014. ápr. 27. 11:49
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

kedves kérdező, miért jó neked egy olyan 30-as pasi aki béna az ágyban, mert kezdő?

te is az vagy?

legalább együtt bénáztok?

vagy anya típus vagy, aki majd tanítgatja?

2014. ápr. 27. 11:51
 37/38 anonim ***** válasza:

Bemutatkozásképp rólam:

- 27/f

- "kedves, aranyos" vagyok nagyjából, meg jóindulatú, de egyébként nem mindenki bír

- külsőre jóképűnek mondanak, sportos vagyok, hízásra képtelen, 177 cm

- nem maga a szex az első nekem - hisz egész jól megvagyok nélküle már

- a szüzességemet nem megőriztem, hanem nem tudtam elűzni. önszántamból soha egy percig nem tartogattam volna. az igazat megvallva már volt 1 alkalom lánnyal, amit annak is lehet venni, meg nem is. abba is az alkohol segített bele.

Azzal én is egyetértek, hogy nem a szüzeket érdemes keresned. Egy olyan valaki, aki elégedett magával, sokkal kiegyensúlyozottabb lehet.

2014. máj. 6. 19:13
 38/38 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én is, és én sem megőriztem, hanem így alakult, mert mindig is félénk és visszahúzódó voltam.
2014. máj. 18. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!