Léteznek még olyan pasik, akik kedvesek aranyosak és nem a szex az első nekik valamint még 25-30 évesen is szüzek?
Igen létezik.Én ilyen vagyok teljesen,és én is azzal szeretnék együtt lenni majd,akit valóban szeretek.Csak ezek miatt a nők le sem szarnak,nem foglalkoznak velem,mert nem vagyok az a bunkó aki megalázza őket...
22/F
Nézd, én 24f vagyok és szűz. De nem azért mert ronda vagyok, meg mert nem találnék magamnak csajt. Voltak szép csajok akiket megbírtam volna húzni, nem csak húzni, de hosszú kapcsolatra vágytak. Az egyikbe talán még szerelmes is voltam, de utána valahogy nem kellett. Szal 3-4 szépnek mondahtó csajt is elküldtem, akik kapcsolatot akartam velem.
Én ilyen vagyok...ezt nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Mindig az kell amit nem érhetek el. De lesz*rom mások véleményét. Majd ha 30 éves koromban is egyedül leszek, akkor lehet vissza sírom őket...
23 vagyok, általában jóképűnek mondanak, és mentálisan sem szenvedek hátrányt semmiben.
17 évesen volt az első barátnőm... azóta volt pár nővel dolgom. Nem vagyok rá büszke, de így alakult. Nem vagyok alfamajom, minden barátnőmmel többet törődtem, mint mindenki más együttvéve, ennek ellenére egyiknek se kellettem hosszabb távon, nem tudták elviselni, hogy jobban törődtem velük, mint saját szüleik.
25-30 éves korára semelyik pasi se őrzi meg a szüzességét. Aki 25-30 évesen is szűz, az nem szándékosan maradt az...
Én nem vagyok még 25, utolsó előtti vagyok.
Lehet én vagyok az egyetlen ilyen...én nem tudnék olyannal lenni, aki szerelmes belém, én pedig nem, a nézésétől is rosszul vagyok, pedig mondom hogy szép csaj.
A haverok is mondják, hogy fűzzem meg legalább (ők azt hiszik volt pár csajjal dolgom).
Néha én is elgondolkodom, hogy normális vagyok-e?
# 18
te meg ne legyél mák ekkora köcsög megmondóember ,ki ismeri a 3,5 milliárd férfit az egész bolygón. Mi a tökömnek képzeled megad? Istennek! Gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!