Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek még olyan pasik,...

Léteznek még olyan pasik, akik kedvesek aranyosak és nem a szex az első nekik valamint még 25-30 évesen is szüzek?

Figyelt kérdés
Csinosnak mondott 24 éves nő vagyok, talán ezért is de mind ilyen alfa majmok találtak be, akik éjjel nappal csak szexet akartak. Én már egy olyan férfire vágyok, akinek nem a szex az első és kedves, aranyos valamint esetleg még megőrizte a szüzességét is 25-30 évesen.
2014. ápr. 26. 12:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
62%

#18-nak akkor is igaza van. Egy férfi számára bizony elengedhetetlen része a szex egy kapcsolatnak. Ha nem akar az asszonyra mászni legalább naponta, az három dolgot jelenthet:

a.) tudat alatt (vagy tudatosan) nem elég vonzó számára a nő

b.) aszexuális

c.) tudat alatt nem a nőkhöz vonzódik

szavazzatok le nyugodtan, úgyis a 69% a cél :D

2014. ápr. 26. 17:37
 22/38 anonim ***** válasza:
Erősen illik rám a leírás, de akkor ezek szerint megint lemaradtam a dologról.
2014. ápr. 26. 18:17
 23/38 A kérdező kommentje:

21.

Akkor szerinted az a férfi már aszexuális, aki heti kétszer akarja a nőt és tele van szenvedéllyel?

2014. ápr. 26. 18:29
 24/38 anonim ***** válasza:
59%

Heti kettő szerintem kevés, eleinte még a napi kettő is az :D

Illetve csak az a lényeg, hogy ugyanannyiszor akarjátok.

Csak szerintem senki nem lesz attól kevésbé aranyos, hogy szereti a szexet a párjával.

2014. ápr. 26. 18:33
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Én benne vagyok a kalapban erősen. És szomorúan olvasom n+1-edszerre is, hogy a legtöbben ezt abnormálisnak titulálják meg egyebek. Lett volna alkalmam, de nekem első számú szempont, hogy szimpatikus, normális csajjal legyen dolgom, aki iránt érzek is valamit, nem csak megdöngetem, és eldicsekszem vele a haveroknak 2-3 sör társaságában. Volt bennem annyi tisztesség, hogy nem tetszett a lány, és nem használtam ki, hogy én neki bejöttem (pedig jó alakja volt nagyon, de egyszerűen nem tetszett az arca, nem éreztem iránta sehogyan).

Szomorú, hogy ma az a normális, aki 15 évesen már legalább 3 lánnyal hált, és mindenki cseszeget azért, mert majd' 30 éves létemre én még nem tettem meg. A mindenki alatt értsd: haverok, barátok, szülők. Volt, aki egyenesen b**inak titulált, pedig imádom a nőket, és alig várom, hogy legyen egy párom, úgy érzem, ehhez szellemileg is mostanra lettem elég érett. De mit várjon az ember, itt is azt látom a kommentekből, hogy ilyen a világ. Kiveti azokat, akik nem mennek a mainstream-mel.

Ugyanez nem csak ebben a témában figyelhető meg, hanem szinte bármely területen. Csesztetnek, ha nem Nike cipőt hordasz, hanem egy sima márkajelzés nélküli bőrcipőt mondjuk. Csesztetnek, ha nem okostelefonod van, csak sima régi buta. Lenéznek, ha neked csak egy 20 éves Suzuki Swift jutott, nem loptál össze egy Audi Quattro-t. Folyamat konditerembe akarnak küldeni, ha túlsúlyos vagy, és nem azért veszted el az önbizalmad, mert nem szereted magad úgy, ahogy vagy, hanem mert addig szekálnak, amíg elveszik.

Nyilván általánosítok picit, hogy hangsúlyosabb legyen a dolog, de sajnos a lényeg az teljesen nyilvánvaló: felületesek az emberek, imádnak ítélkezni, és nagyon felszínes dolgok alapján teszik mindezt.

De hogy röviden válaszoljak a kérdésedre: van ilyen, nem is kevés.

29/F

2014. ápr. 26. 18:40
 26/38 anonim ***** válasza:
25. szemét társadalom :(
2014. ápr. 26. 18:43
 27/38 anonim ***** válasza:
#23: nem feltétlenül, de ebben a korban az a "normális", ha az ember állandóan a párjának esik, ha van rá alkalom.
2014. ápr. 26. 18:47
 28/38 anonim ***** válasza:

Így van, még ha ironizálsz is. Pedig sokkal jobb lenne, ha az "élni, és élni hagyni" elv alapján élnének az emberek.

2014. ápr. 26. 19:11
 29/38 anonim ***** válasza:
28. nem ironizáltam, tényleg gyűlölöm az embereket
2014. ápr. 26. 19:20
 30/38 anonim ***** válasza:
#29: nem vagy egyedül :D
2014. ápr. 26. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!