Szégyenlem az első alkalmat, hogyan tegyem túl magam rajta?
Volt egy aljas pasim aki érzelmi zsarolásban tartott, 18 évesen vette el a szüzességemet, nem volt igazi erőszak, de nem akartam, csak már olyan régóta nyúzott már vele, hogy elegem lett, nem akartam megint vitázni. Örök szégyen mert kihasznált, terrorban tartott, csak buta és naiv voltam, 18 évesen éretlenebb voltam mint egy 15 éves. Aztán később ok nélkül kidobott, nem volt vele soha jó a szex. Ne menjünk bele hogy akkor miért voltam vele ilyen sokáig, buta voltam és befolyásolható, teljesen elvakított.
Mostmár van másik párom, másfél éva vagyok vele, de még most is ha eszembe jut a szüzességem vesztése, sírhatnékom van. Úgy érzem, rossz embernek adtam, meg kellett volna tartanom az igazinak, de nem tudtam mert befolyásoltak.
Hogy legyek túl rajta hogy ne legyen emiatt bűntudatom?
Mondjuk talán vond le a konzekvenciákat, és legközelebb ne tedd szét a lábadat, csak azért, mert valaki "sokat nyúz vele".
Bár végül is már mindegy, utólag meg hiába okos már az ember.
Igen, rossz embernek adtad, és buta voltál, főleg hogy együtt maradtál azzal a taplóval, de most tudsz mit tenni? Nem. De gondolj arra, hogy mindenki követ el hibákat. Nem sikerülhet minden a legszebben. A lényeg, hogy a mostani párodat szereted, és normális veled. :) Ami történt, megtörtént. Ha esetleg attól megkönnyebbülsz, valaki megbízható barátnak, barátnőnek nyugodtan elsírhatod a bánatodat, jót tesz, ha kiadhatod magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!