Ha egy fiú, mint én,24 évesen szűz, mennyi az esélye, hogy egyáltalán elveszíti a szüzességét? Megéri tovább várni? Egyszerűen már szükségét érzem, nem tudom miért! 24/F
Kèpzeld nem vagyok èces,ès sose voltam,ès nem is leszek!Látom irigykedni jól tudsz(talán ezèrt van mèg mindig meg..:D) De annyi esze már nincs a csúnya nagy hülye fejednek,hogy az ilyet nem Gyk-n kell feltenni, hanem utánanèzz a neten,pár hasznos tanács.
,megnèzheted magad,mertha nem változol,akkor mèg 48 èvesen is szüz leszel,ès lehet irigykedni!:D,ja ès a 16-nak van igaza,bár nekem metálszürke Bmw-m van(730d),az tèny hogy jól lehet vele csajozni:)
Ha dagad a pénztárcája, akkor 100%
Ha nincs egy fillérje se, akkor 0 és mínusz végtelen közt.
23:42 te meg ásd már el magad pls. Jó mélyre. KÖszi.
Ha nem jóképű meg kő gazdag akkor kereken 0 rá az esély.
A megoldás: prosti
#17 téged kéne kibszni az oldalról hogy vissza se gyere te nyomorék troll. Kaptad a mínuszt. Idióta.
#22 te meg kösd fel magad, ostoba paresnyákov proli. Köszönd meg édesanyádnak hogy nem kapart el egy kutyaszaratóba a téged megillető helyre. Te is kaptad a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!