Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy fiú, mint én,24 évesen...

Ha egy fiú, mint én,24 évesen szűz, mennyi az esélye, hogy egyáltalán elveszíti a szüzességét? Megéri tovább várni? Egyszerűen már szükségét érzem, nem tudom miért! 24/F

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 11:24
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Kèpzeld nem vagyok èces,ès sose voltam,ès nem is leszek!Látom irigykedni jól tudsz(talán ezèrt van mèg mindig meg..:D) De annyi esze már nincs a csúnya nagy hülye fejednek,hogy az ilyet nem Gyk-n kell feltenni, hanem utánanèzz a neten,pár hasznos tanács.

,megnèzheted magad,mertha nem változol,akkor mèg 48 èvesen is szüz leszel,ès lehet irigykedni!:D,ja ès a 16-nak van igaza,bár nekem metálszürke Bmw-m van(730d),az tèny hogy jól lehet vele csajozni:)

2014. ápr. 20. 17:52
 42/43 anonim ***** válasza:

Ha dagad a pénztárcája, akkor 100%

Ha nincs egy fillérje se, akkor 0 és mínusz végtelen közt.

23:42 te meg ásd már el magad pls. Jó mélyre. KÖszi.

2015. jún. 27. 16:53
 43/43 anonim ***** válasza:

Ha nem jóképű meg kő gazdag akkor kereken 0 rá az esély.

A megoldás: prosti

#17 téged kéne kibszni az oldalról hogy vissza se gyere te nyomorék troll. Kaptad a mínuszt. Idióta.

#22 te meg kösd fel magad, ostoba paresnyákov proli. Köszönd meg édesanyádnak hogy nem kapart el egy kutyaszaratóba a téged megillető helyre. Te is kaptad a mínuszt.

2018. szept. 11. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!