Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy fiú, mint én,24 évesen...

Ha egy fiú, mint én,24 évesen szűz, mennyi az esélye, hogy egyáltalán elveszíti a szüzességét? Megéri tovább várni? Egyszerűen már szükségét érzem, nem tudom miért! 24/F

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 11:24
1 2 3 4 5
 11/43 Noydra ***** válasza:
39%
Akkor kockulj kevesebbet.:D
2014. ápr. 19. 12:09
 12/43 anonim ***** válasza:
Gyere akkor l4d-zni. Hagyd ezt a kérdést a pi_csába. :D
2014. ápr. 19. 12:19
 13/43 anonim ***** válasza:
Majd nálad is eljön az idő,én is 28 voltam.De ugy érzem semmiről sem maradtam le.
2014. ápr. 19. 12:24
 14/43 anonim ***** válasza:
80%

"Megéri tovább várni?"

Most elképzeltem, ahogy ülsz egy padon, karórádat nézegetve, s arra gondolsz: "Jaj, vajon mikor veszítem már el a szüzességem?"

2014. ápr. 19. 13:14
 15/43 anonim ***** válasza:
56%
30 éves korodig akkor már várj, ha még akkor is szűz leszel, elvileg varázsló leszel
2014. ápr. 19. 13:41
 16/43 anonim ***** válasza:

Ha kőgazdag vagy, és fekete BMW-vel jársz, van rá esélyed. Ha nem, akkor a semminél is kevesebb.

A szex utáni vágy pedig igenis csökkenhet,csak meg kell próbálni erőszakkal elfojtani minél többször (illetőleg prostihoz menni ahogy írták). Rajtam speciel a Tyrian 2000 játék segít mindig, próbáld ki szerintem, hihetetlen jó, és segíteni is tudok benne, pl. hogy legyenek már az első pályán klassz fegyvereid, melyik fegyvert érdemes megvenni, hol vannak a titkos pályák stb.

2014. ápr. 19. 14:51
 17/43 anonim ***** válasza:
16-os téged hogy hogy nem basztak ki erről az oldalról?
2014. ápr. 19. 16:49
 18/43 anonim ***** válasza:

16:49 látom ma sincs jobb dolgod, mint trollkodni.

Szabad a véleménynyilvánítás, ez az oldal azért jött létre, hogy válaszoljunk a feltett kérdésekre. Hogy neked mint ügyeletes vérpistikének, egyik-másik válasz nem tetszik, az konkrétan a lőtéri kutyát nem izgatja.

Vegyél be egy Xanaxot és nézzed tovább a teletabbikat, apafej.

2014. ápr. 19. 18:02
 19/43 anonim ***** válasza:

"Van rá esély vagy valami módszer, hogy örökre elfelejtsem a szex utáni vágyat?"

Van antidepresszánsnak hívják az kikapcsolja ezt a szektort, de mondjuk mást is.

Persze te döntesz.

2014. ápr. 19. 21:12
 20/43 anonim ***** válasza:
41%

"Vegyél be egy Xanaxot és nézzed tovább a teletabbikat, apafej."

:D:D:D Hát nem is tudom, hogy kinek kéne gyógyszereket szednie. Na figyelj xanax gondolkozz logikusan szerinted ebben az országban hány ember "kőgazdag" és hánynak van bwj-e? Szerintem ha jól körülnézel láthatod, hogy elég kevés embernek, és akinek nincs bmw-je annak nincs nője? Akkor az egyik barátomnak csak egy képzeletbeli nője van, mert neki kocsija sincs és nincs is sok pénze. Nem is beszélve arról, hogy egy olyan embereknek is van kapcsolatuk, akik nem a legjobb géneket örökölték.

Amúgy nem járok fel ide gyakran, csak sok kérdés alatt látom a zseniális válaszaidat! :D

2014. ápr. 19. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!