Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy fiú, mint én,24 évesen...

Ha egy fiú, mint én,24 évesen szűz, mennyi az esélye, hogy egyáltalán elveszíti a szüzességét? Megéri tovább várni? Egyszerűen már szükségét érzem, nem tudom miért! 24/F

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 11:24
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

"Na figyelj xanax gondolkozz logikusan szerinted ebben az országban hány ember "kőgazdag" és hánynak van bwj-e? Szerintem ha jól körülnézel láthatod, hogy elég kevés embernek, és akinek nincs bmw-je annak nincs nője?"

Nincsenek sokan a kőgazdagok, de érdekesmódon egyszerre 4-5 vagy mégtöbb barátnőjük is van, egymással is csalják őket, és ezt furamód "elnézik" nekik. Ezt mivel magyarázod?

Akinek nincs autója ÉS pénze sincs, nos, többek közt ők azok akik kérdéseket írnak ki ide, ezért van belőle ilyen sok. És NEM egy ember írja ki az összes ilyen kérdést, mielőtt még valami bugyuta konteót hoznál ki ebből.

Arra se kaptam még soha magyarázatot, hogyha egy csajnak 10-15 pasas is udvarol (alsó hangon), miért mindig a legtehetősebbet vagy a legjóképűbbet választja ki közülük. Ezt vajh mivel magyarázod? Gondolom ez is a mi hibánk ugye...

Nyilván nem csak pénzzel lehet csajozni, de azzal 100% hogy lehet. Az én "zseniális" válaszaim legalább használhatóak.

2014. ápr. 19. 23:35
 22/43 anonim ***** válasza:
56%, húzzál már az édes anyukádba.
2014. ápr. 19. 23:42
 23/43 anonim ***** válasza:

23:42, értem. Kifogytál az érvekből, most jön a höbölö-böbölö, nyálfolyós vergődés, saját szarodban dagonyázás. Mókás kis kókler vagy, mit ne mondjak, igazi átlagtroll.

Hozok colát és popcornt, aztán lökheted az ostoba alsótagozatos lózungjaidat, te senki.

2014. ápr. 19. 23:46
 24/43 anonim ***** válasza:
Esély az mindig van! Az, hogy mennyi az főképpen attól függ, hogy miért is vagy még szűz. Ha zárkózott vagy, akkor csak meg kell próbálni nyitni a lányok felé, szépen, fokozatosan, és menni fog, bár nem lesz könnyű. De leginkább az ilyen helyzetekben a problémát nem maga a szüzesség okozza, és ezt sokszor elfelejtik. A probléma a kapcsolati tapasztalatlanság. Nyilván nem a legintimebb részről indul egy kapcsolat, viszont az ide vezető lécek megugrása legtöbbször már nem sikerül a tapasztalatlanság miatt. De ne add fel, főleg ha amúgy a külsőddel nincs gond. (Nekem a külsőm miatt nem jött össze még egy randi sem 27 évesen.)
2014. ápr. 20. 12:25
 25/43 anonim ***** válasza:
# 23 Nem is voltak érveim. Egyszerűen csak nem azt tapasztalom, amit írtál.
2014. ápr. 20. 12:50
 26/43 A kérdező kommentje:
Mindegy! Felejtsétek el, amit írtam!
2014. ápr. 20. 13:17
 27/43 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolatok nem érdekelnek, csak a szex
2014. ápr. 20. 14:13
 28/43 anonim ***** válasza:
#21 De akkor mi a fenének foglalkozol a "kőgazdagokkal", miért nem magaddal? Általában olyanok tesznek fel ide kérdést, akik önbizalom hiányosak és azt hiszik, hogy csak pénzzel lehet nőket felszedni a nagy túrót. Lehet valakinek milliárdjai vannak, de olyan nyomorék, hogy nem tud egy kapcsolatot se kialakítani, csak egyéjszakázni tud. Nem azt mondom, hogy nincsenek nők akik csak a pénzre mennek, vannak elegen, de nem mindegyikük olyan és nem belőlük kell kiindulni. Neked nyilván azért nincs, senkid mert feladtad és nagyon szűk a látóköröd, attól hogy elhajtott egy pár csaj az még nem azt jelenti, hogy egész életedben csak a kosarat fogod kapni ez csak egy állapot. Ezt az udvarlásos dolgot meglehet fordítani megfelelő önbizalommal, amit nehéz elérni, de utána minden könnyebb lesz.
2014. ápr. 20. 14:53
 29/43 anonim ***** válasza:

Az imént írta a kérdező, hogy csak szex érdekli, komoly kapcsolat nem. Azt meg kiválóan el lehet intézni pénzzel. Biztosan nem csak pénzzel lehet nőket felszedni, megteszi az is ha Justin Bieber vagy, de a pénzzel garantált a siker. Nekem azért nincs senkim, mert feleannyit nem érnek meg, mint amennyit kínlódni kell velük, és igen, feladtam. Ár-érték arányban sokkal jobban járok ha szingli maradok, akár az időt nézzük, akár a pénzt,akár bármi mást. Úgyhogy semmi vesztenivalóm nincsen.

Mellesleg, ha az önbizalomhiány lenne az oka a sok ilyen kérdésnek, akkor a kérdező nem írná, hogy mittomén hány tucat csajnál próbálkozott, és egyikkel se jött össze. Más lenne a helyzet, ha azt írná hogy nem mer odamenni egyikhez se,de hát ugye nem ezt olvastuk.

2014. ápr. 20. 15:27
 30/43 anonim ***** válasza:

"komoly kapcsolatok nem érdekelnek, csak a szex"

Tudod az a gáz h ezt a luxust csak a nők engedhetik meg maguknak meg a nagyon jól kinéző pasik.

De mivel te egy 24 éves szűz vagy sanszosan nem vagy egy Justin Timberlake.

Szóval azt h egy csaj csak oda jön hozzád h fektesd le felejtsd el. Hacsak nincs vastag pénztárcád de akkor meg nem lennél szűz.

2014. ápr. 20. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!