Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy fiú, mint én,24 évesen...

Ha egy fiú, mint én,24 évesen szűz, mennyi az esélye, hogy egyáltalán elveszíti a szüzességét? Megéri tovább várni? Egyszerűen már szükségét érzem, nem tudom miért! 24/F

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 11:24
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nem értem nálatok mi ez a Justin Bieber őrület. Kb 13-16 évesek egy részének jön be, de afölött egy nyápic senkinek tartják. Próbálkozni meg nem mindegy ki hogyan próbálkozik, mert próbálkozhat valaki 100-szor és ha 101-szer se sikerül, akkor azon kell változtatni. Próbálkozásnál meg nem árt jól felöltözni, amiket még turkálókban is meglehet venni, tisztának lenni és valami jó frizurát csinálni plusz mehet egy kis parfüm is, innentől jön a neheze, hogy ad magadat legyél magabiztos. Költeni meg nem kell állandóan a nőkre nem kell senkinek se kinyalni a seggét csak kelts benne vonzalmat.
2014. ápr. 20. 16:30
 32/43 anonim ***** válasza:

Most ő a "felkapott", előtte a Tokio hotel énekesek voltak, őelőtte meg a Justin Timberlake, a Brad Pitt, Kevin Costner stb.

Egyébként meg aki 100-szor próbálkozik és 101-szerre is visszautasítják, mégis miféle önbizalommal és toleranciával rendelkezhet ezek után? Csak mert állandóan ezt olvasom "hasznos segítségként" hogy legyen önbizalma, kisugárzása. És mégis mitől, amikor semmiféle sikerélményben nem volt/nem lesz része? Hát ezzel többnyire adósok maradnak a válaszok...

2014. ápr. 20. 16:41
 33/43 anonim ***** válasza:

Alig néhány perce válaszoltam egy hasonló kérdésre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Hadd ne írjam le még egyszer.

2014. ápr. 20. 16:49
 34/43 anonim ***** válasza:

Szerinted a Bieber az a Timberlake-el egyenlő.

Gratulálok, és írass egy szemüveget mert ég és föld a különbség a két ember között. Meg nem is egy korcsoport, de gondolom ez nem tűnt fel.

De látom nem érted ezért el magyarázom egy sikeres jóképű pasi azonnal megkap egy csajt még egy ronda sikertelen v nagyon nehezen v soha.

És Justin Timberlake mint olyan ennek a dolognak az egyik képviselője. De lehet pl Brad Pitt is v David Beckham ha ettől neked jobb.

2014. ápr. 20. 16:53
 35/43 anonim ***** válasza:
Jól leírtad Miquel, ez tényleg így van!
2014. ápr. 20. 17:18
 36/43 anonim ***** válasza:
Ha lenne sorkatonaság újra, szerintem nem lenne ennyi rinyálás. Én ezt úgy mondom, hogy én is kb 3 évet b...tam el, hogy állandóan sírtam mindenért, hogy így szemetek a nők meg úgy szemetek, mikor egyetlen baj volt, és az én voltam.
2014. ápr. 20. 17:26
 37/43 anonim ***** válasza:
Ez a baj,hogy nem csajozol csak kockulsz..:D bazzeg èn 12èvesen vesztettem el,24èves koromra több mint száz barátnõm volt,ès több mint 200 akivel intim kapcsolatba voltam:):) (bár èn nagyonhelyes pasi vagyok,jókèpu-nagykèpü):D
2014. ápr. 20. 17:26
 38/43 A kérdező kommentje:

Felejtsétek el amit mondtam!

Most már semmi sem érdekes! Főleg a szex nem!

Te meg 12 évesen elveszítetted? gratulálok!

Remélem aidses leszel még a jövőben vagy az vagy!

2014. ápr. 20. 17:32
 39/43 anonim ***** válasza:
200 intim kapcsolat persze jó az 2-nek is.
2014. ápr. 20. 17:49
 40/43 anonim ***** válasza:
De ha olyan fene jóképű vagy linkelj már egy képet.
2014. ápr. 20. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!