Ha egy fiú, mint én,24 évesen szűz, mennyi az esélye, hogy egyáltalán elveszíti a szüzességét? Megéri tovább várni? Egyszerűen már szükségét érzem, nem tudom miért! 24/F
Most ő a "felkapott", előtte a Tokio hotel énekesek voltak, őelőtte meg a Justin Timberlake, a Brad Pitt, Kevin Costner stb.
Egyébként meg aki 100-szor próbálkozik és 101-szerre is visszautasítják, mégis miféle önbizalommal és toleranciával rendelkezhet ezek után? Csak mert állandóan ezt olvasom "hasznos segítségként" hogy legyen önbizalma, kisugárzása. És mégis mitől, amikor semmiféle sikerélményben nem volt/nem lesz része? Hát ezzel többnyire adósok maradnak a válaszok...
Alig néhány perce válaszoltam egy hasonló kérdésre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Hadd ne írjam le még egyszer.
Szerinted a Bieber az a Timberlake-el egyenlő.
Gratulálok, és írass egy szemüveget mert ég és föld a különbség a két ember között. Meg nem is egy korcsoport, de gondolom ez nem tűnt fel.
De látom nem érted ezért el magyarázom egy sikeres jóképű pasi azonnal megkap egy csajt még egy ronda sikertelen v nagyon nehezen v soha.
És Justin Timberlake mint olyan ennek a dolognak az egyik képviselője. De lehet pl Brad Pitt is v David Beckham ha ettől neked jobb.
Felejtsétek el amit mondtam!
Most már semmi sem érdekes! Főleg a szex nem!
Te meg 12 évesen elveszítetted? gratulálok!
Remélem aidses leszel még a jövőben vagy az vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!