Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Magyarországon hány olyan...

Magyarországon hány olyan fiú/férfi élhet, aki megfelel a kritériumaimnak?

Figyelt kérdés
17-22 év közötti, keresztény, házasságig megtartja a szüzességét.

2014. ápr. 18. 22:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
19: Szerintem baromságot mondtál:D(A)
2014. ápr. 19. 02:58
 22/30 anonim ***** válasza:
szerintem válts reformátusra, azok aszem szexelnek előtte is
2014. ápr. 19. 11:06
 23/30 anonim ***** válasza:

nem értelek kérdező,ki mondta neked hogy ilyen módon kell kifejezned a hálád meg a szereteted Istenennek?mert azt állítod nem pap mondta,nem is jársz templomba,akkor talán maga Isten mondta hogy ezt várja el tőled?ezt kétlem,akkor meg honnan veszed ezt??!!inkább segíts másokon vagy mittudomén,de az ilyen felfogást sose értettem hogy mi köze a szexnek Istenhez,na mindegy...

igaz a te életed,azt csinálsz vele amit akarsz,és lehet hogy épp sikerül találnod olyan pasit aki kibírja,de nehéz lesz,aztán házasság után meg kiderül hogy pl. gondok vannak szexuálisan amit itt már leírtak,és persze nem a szex a legfontosabb dolog,de szerintem ha nem működik az egy idő után tönkretehti a kapcsolatot

2014. ápr. 19. 11:17
 24/30 anonim ***** válasza:

Ahogyan sokan is írták feljebb komoly gondok vannak bizony, egyeseknél persze nem felmentve saját magamat is.

Az Istentől megkaptuk az ajándékot, az Igazság Könyvét a Bibliát útmutatásul földi életünkhöz és az, hogy elhisszük -e az ott leírtakat betartjuk -e a parancsolatokat az ismét egy ajándék ami a Szabad Akarat. Ránk van bízva. Ne ítéljünk el másokat mert ahhoz nincs jogunk ez nem a mi dolgunk.(Ezt a "bolond vagy" és társaikhoz). A szexualitás csak Isten által kötött házasságban lehetséges. " Ne paráználkodj"! "Felebarátod házastársát ne kívánd"!! Ezen parancsolatok elleni vétek= Halálos bűn. Ki a felebarátunk?? Mindenki... Ti, mi együtt Krisztusban vagyunk testvérek. A szexualitás nem játék.

23/F

2014. ápr. 19. 16:49
 25/30 anonim ***** válasza:
#24-es arra még nem gondoltál, hogy a Bibliát is emberek írták és hogy ezeket a részeket amik benne vannak , szintén emberek válogatták össze?? Honnan tudod megállapítani hog mindez igaz?? Ezek csak kérdések, nem szeretnék velük megbántani senkit. A kérdezöt pedig nem ítélem el, de lehet hogy nem fog találni senkit, ha pedig igen lehet h gondok vannak nála szexuális téren, ilyenkor az lehetséges hogy a kapcsolatotok emiatt fog tönkremenni, és az egyház ugye nem támogatja az elválást. Sok sikert életed szerelmének megtalálásához! :)
2014. ápr. 19. 20:37
 26/30 anonim ***** válasza:

25: Ha jól tudom a Bibliát 6ezer példányban találták meg, és mind ugyan arról szól... szóval nem egy ember írta. Nem tudom akkoriban, hogy ment ez a nyomtatósdi, mert ha volt hasonló akkor végül is írhatta/összeválogathatta 1 ember:D

Az egyház az elválást ja.. de úgy tudom ( paptól ), hogy elválhat valaki. Utána meg is keresztelkedhet meg ilyenek, mármint szabad neki. Csak ha utána össze jön mással, az a problem. Akkor nem lehet hasonlókat csinálni vele, mint pl. az előbb említett. :D Ezeket tudom:P De majd még biztos ír dolgokat a 24-es:D

2014. ápr. 19. 20:46
 27/30 anonim ***** válasza:

" Ne paráználkodj"!

Egészen pontosan mit jelent a paráználkodás?

2014. ápr. 19. 21:42
 28/30 anonim ***** válasza:
tégy ami jól esik úgy tudom ha megbánod bűneid a mennybe jutsz :) (ha Isten azt akarja h ne sexeljünk házsaság előtt akkor miért áll fel állandóan? xd és miért van az h másnak jönnek-mennek a kalandok de nekem még az a bizonyos nagy Ő sem adatik meg?)
2014. ápr. 19. 22:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Amint írtam feljebb(24) mindenkinek szabad akarata, hogy miben hisz. A biblia szent és sérthetetlen. Emberek írták ugyan, de Isteni ihletésű. Látszik, hogy nem olvastad. Olvasd el. Nem azért van, hogy megkössön leláncoljon és elvegye az életedet hanem azért, hogy örök életünk legyen. Nem rosszra tanít.

"Mert úgy szerette Isten e Világot, hogy egyszülött Fiát adta érte, hogy aki Ő benne hisz el ne vesszen, hanem örök élete legyen"!!!

Képzeld el azt, mélyedj el abban, hogy te nem létezel, nem vagy része a világnak. Nem lehet ez képtelenség. Halálod után nem mindegy hova kerülsz. Az örök kárhozat és szenvedés helyére vagy az örök életre az Új Paradicsomba.

De nem kell már sok idő és megértitek majd, hogy mit akartak ezek az emberek mint pl. mi is.

És hidd el nem akarom magamat dicsőíteni, mert nem vagyok jobb egyikünknél sem. Egy tehetetlen bűnös vagyok én is, aki nap-mint nap bűnbe esik. Dohányzok, voltam már részeg, nagyon sokat beszélek csúnyán még mindig és sorolhatnám még..... De hidd el nem mindegy hogyan éled a mindennapjaidat aludva vagy éberen a bűnbocsánatot keresve. Én félem a poklot szinte rettegek tőle, de bízom a Magasságos Istenben, hogy könyörülni fog rajtam és rajtad is és mindannyiunkon!

Nagyon közel van a "Második Eljövetel"

NEM JÁTÉK!!!!

2014. ápr. 19. 22:26
 30/30 A kérdező kommentje:
Kérdezném, hogy nektek van tapasztalatotok e téren? Mert valahogy mindenki ezzel a résszel jön: nem passzolunk az ágyban. Ilyen gyakori, hogy az emberek között nem jó a szex? És kérdem én: ha nem stimmel minden, akkor már rögtön szaladjunk is válni? NEM! Ami hibás, azt meg kell javítani, türelemmel, megértéssel, őszinteséggel és egymásra odafigyeléssel! Nehogy már rögtön az legyen az első gondolat, hogy akkor dobjuk a kukába az egészet!
2014. ápr. 19. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!