Magyarországon hány olyan fiú/férfi élhet, aki megfelel
a kritériumaimnak?
2014. ápr. 18. 22:56
Első kettő stimm, még szűz is vagyok. De csak azért, mert kapcsolatba tudom csak elképzelni ezt az egészet. Azonban házasságig nem várnék... vallásos is alig-alig vagyok... talán... ez meg már nálam a túl vallásos szint kb. De biztos van, aki olyan mint Te szerintem!:)
2014. ápr. 18. 22:57
biztos van jópár.. de párkapcsolati szempontból ez így eléggé silány elvárás.
azért mert vallásos és szűz még koránt sem normális... sőt.. pont hogy alkalmatlan egy tartós párkapcsolatra.. de hát téphetem itt a szám. a papok már kimosták az agyad.
2014. ápr. 18. 22:58
Az 5ös válaszoló bizonyára jobbhijján :)
Egyébként pedig ha nem ismered a teljes életútját
a jelöltnek, és megbízol benne... Hidd el, csalód-
ni fogsz.. de akkor már tökmindegy, nem?
2014. ápr. 18. 22:58
15/30 A kérdező kommentje:
Nem mosta ki semmikyen pap az agyam, főleg, hogy nem is járok templomba... Ez saját döntés. Na de a kérdésre lehetne válaszolni is, nemcsak kötekedni!
Szerintem ilyen ninc egy sem. Ha egy ferfi szuz a hazassagig, akkor valami baja van. Impotens, buza, vagy ki tudja. De biztos h nem normalis. De ezek a nok meg is erdemlik. :) gimiben volt egy ilyen lany otrsam, akinek ez volt a maniaja mint neked. De aztan felnyarsalta egy neger meg a gimiben. :D na neki volt egy rokona, aki megtalalta az almai pasijat. Szuzen hazasodtak. Sajnos szuzek is maradtak mivel impo volt a faszi. Bazinga.
2014. ápr. 18. 23:04
Én ezt tervezem, bár hogy sikerül-e megtartani, az a jövendőbelimen is múlik majd, mert fegyelmezett vagyok egy szintig, de ha pont Ő mászna rám, aligha tudnám megállni a dolgot. Szóval vagyunk páran, de ritka manapság, aki komolyan veszi a vallását. Annyi, hogy 23 vagyok. :)
2014. ápr. 18. 23:42
5.-ös válaszoló vagyok
Nem akarom elveszíteni a szüzességemet úgy, hogy nem is szeretem igazán a leányzót. Én azzal szeretném elveszíteni, és azzal tartani szexuális kapcsolatot, akit szeretek, és vele fogok majd családot is alapítani. Ha a lány nem szeretné elveszíteni a házasságig, akkor nem fogom erőltetni, és mással sem fogok lefeküdni.
A házasságig megtartani a szüzességet szerintem nemes/szent dolog. Így - remélhetőleg - nem csak a szexuális együttléten fog alapulni a párkapcsolat.
(nem vagyok impotens, sem meleg :D)
2014. ápr. 18. 23:48
Szerintem minden kocka ilyen :D
2014. ápr. 19. 00:42
20/30 A kérdező kommentje:
Nálam ez valamiféle tiszteletkifejezés Isten előtt. Ezzel akarom meghálálni azt, amit kaptam tőle.
Kapcsolódó kérdések: