Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy bőven 25 feletti férfi ha...

Egy bőven 25 feletti férfi ha oda kerül egy nővel a dolog, hogy szex, akkor mit tegyen? Elmondja, hogy még nem volt nővel, vagy azt mondja, hogy 3-4 éve nem volt nővel, vagy be se vallja?

Figyelt kérdés

Tapasztalat, ha azt mondtam egy nőnek, hogy soha nem voltam még csajjal, akkor minden esetben megrémültek, hogy valami gond van velem és már le sem akartam velem feküdni, párkapcsolatot sem akartak. Márpedig sajnos majd minden nő, akivel ismerkedtem, ezt megkérdezte, a fene a dolgukat.

Ha azt mondtam, hogy 1-2 éve nem voltam, akkor is ejnye bejnyéztek, hogy baj van-e velem, de azt még könnyebben bevette a fene nagy zúzájuk. Ha oda kerül egy ilyen férfi, hogy szex, akkor ezeket mondja vagy vállalja, hogy fel fog sülni először (benne van) és a csaj a szex után kéri rajta ezt számon, hogy miért volt ennyire szerencsétlen. Őszintén!

2014. ápr. 14. 19:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Én régen egy kis huncut mosollyal fűszerezve annyit mondtam,hogy megszámlálhatatlan sok nővel voltam együtt.A semmit nem könnyű megszámolni.
2014. ápr. 14. 19:15
 2/25 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, olvasgattam az ilyen kérdéseket itt. Fura volt, hogy ha pasi válaszolt, akkor mind azt mondta, hogy el ne mondd, mert akkor nem lesz szex, akkor elgondolkozik, hogy nemár hogy én legyek az a balek nő, aki lefekszik ezzel, ha előtte egy nőnek sem kellett. Ha viszont lány válaszolt, akkor mind azt mondta, hogy jobb az őszinteség, és el kell mondani, mert akkor majd ő tanítgatni fog.

Én viszont 5 ből 4 szer azt tapasztaltam, hogy ha egy lány ilyet kérdezett tőlem, és azt mondtam, hogy nem voltam vagy régen voltam nővel, akkor ufónak néztek és hagytak a fenébe, már találkozni sem akartak utána. Pedig nem cicababákkal randiztam. Ja és minden nő rákérdez 1. vagy 2. netán 3. randin az exekre és a szexre, azt tapasztaltam, hogy kikerülhetetlen. Ha pedig izézel-bizézel és eltereled a szót erről, akkor azt annak fogják fel, hogy szrencsétlen vagy, nem volt szex, vagy régen és nem bajlódnak már veled. Ez tapasztalat.

2014. ápr. 14. 19:21
 3/25 anonim ***** válasza:
0%

A következő a teendőd: felveszed a kapcsolatot egy kedvesnek tűnő prostival, közlöd vele, hogy szűz vagy, vállalná-e, hogy beavat a dologba. Ha igent mond, megbeszélsz vele egy találkozót, de csak ha tényleg aranyosnak tűnik a hangja. Végig légy te is nagyon kedves vele, de virágot azért ne vigyél... Csak légy jómodorú és ápolt. Aztán veszítsd el a szüzességed, majd kezdj el csajozni ezerrel, mondván, hogy nemrég voltál együtt nővel. Azt persze ne áruld el hogy prostival, csak hogy egy lánnyal és kész.

Én így tennék a helyedben.

32F

2014. ápr. 14. 19:26
 4/25 A kérdező kommentje:
Ha igent mond a prosti? Ne már, ilyen nincs. Ha igényes, ápolt vagyok és kifizetem bőven neki a tarifát, akkor nehogy már el kelljen neki mondanom, hogy szűz vagyok és akkor még ő is elutasítana. Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ilyen nincs.
2014. ápr. 14. 19:33
 5/25 anonim ***** válasza:

ne monddd el, azzal csak kelted a feszültséget. jól nyújtsd el az elejét, hátha úgy kicsit kényelmesebbé válik a helyzet. ha valami gond van, elég annyit mondanod, hogy ne haragudj. hamar élvezésre /bénázásra gondolok.

N

2014. ápr. 14. 19:34
 6/25 anonim ***** válasza:
Na elmondom neked én a 20-as éveim végén vesztettem el a szüzességem. A páromnak én voltam a 4-ik tehát nagyon nem volt kezdő. Annyit mondtam neki, hogy kb. 3 éve nem volt semmi úgyhogy nem vagyok a régi és előtte se volt sok csajom. igazából nem hogy korán nem élveztem el hanem egyáltalán nem. Nem is sikerült olyan rosszul a dolog, nem gyanította, hogy baj van velem, később egyre jobb volt, arra fogtam, hogy kezdek újra belejönni, sok idő nem kellett hozzá, egy-két aktus elég volt. Én azt javaslom te is tégy így, mindkettőtöknek könnyebb lesz szerintem, Remélem segítettem
2014. ápr. 14. 19:38
 7/25 LeftBehind ***** válasza:

Azért ez így elég beteg, hogy végre összejönne valami és akkor még hazudnod is kell érte. Nem értem mi az isten nyila van a nőkkel, miért akkora kunszt kivárni azt a pár alkalmat amíg belejön az ember a dologba? Adott egy fickó aki szimpatikus, megvan a kölcsönös vonzalom, de hagyjuk a francba mert még szűz szóval akkor már fogyatékos vagy ha mégsem, tuti nem lesz az elejétől isten az ágyban.....

Fuck logic!

2014. ápr. 14. 20:22
 8/25 A kérdező kommentje:

Leftbehind!

Igazad van. Mégis én már évek óta fent vagyok itt és ilyen dologra, mindig hasonlóan reagálnak a nők valamiért. Ösztön, nem tudom. Pedig lehet ésszel is gondolkodni, hogy bele lehetne ezt a szimpatikus pasit hozni a dologba, ha kicsit segítek neki. De mindig ösztönösen cselekednek a nők, már megfigyeltem. Ilyenkor azt mondják, én nem akarok lenni a tanítónéni, megvan nekem is a magam gondom, nem akarok még a pasival is törődni. Ennyi idősen ha nem volt nővel, akkor felvetődik a kérdés, hogy tutyi-mutyi-e, degenerált-e, antiszoc-e stb a pasi? Mindig ilyeneken agyalnak a nők. Meg a másik, hogy ők nem akarnak anyukák lenni, pótmamák lenni. Azt akarják, hogy a pasi rögtön már első alakalomkor elkápráztassa őket az ágyban is. Ha nem, hát bukta van, mert ők nők, nekik jár a választás joga, hogy jobb, lepedőakrobata srácot kapjanak meg és így is cselednek, ahogy látom. Tehát tényleg fuck-logic, de ösztönlénytől nem lehet többet várni. Márpedig a két nem közül bebizonyosodott pszichológiailag, anatómiailag is, hogy a férfiak többsége inkább racionálisan, a nők nagy része pedig emocionálisan (ösztön-érzelem kombó) gondolkodik. Furák na, ez az igazság.

2014. ápr. 14. 20:37
 9/25 LeftBehind ***** válasza:
Én épphogy inkább túl racionálisnak gondolom őket. Mindig mindent túlgondolnak és sokan elképesztően számítóak lettek. Aki érzelemből cselekszik, az nem fog neked ilyen baromságokon agyalni hogy szűz vagy nem. Kit érdekel? Kiveszett az egyszerűség, a tisztaság, az hogy adni akarjunk a másiknak. Mindenki csak elvenni akar és csak olyat ami tökéletesen passzol az elképzeléseivel.
2014. ápr. 14. 20:46
 10/25 anonim ***** válasza:

"Ha igent mond a prosti? Ne már, ilyen nincs. Ha igényes, ápolt vagyok és kifizetem bőven neki a tarifát, akkor nehogy már el kelljen neki mondanom, hogy szűz vagyok és akkor még ő is elutasítana. Na neeeeee, ilyen nincs."

Félreértettél. Azért kéne neki elmondanod, hogy türelmes és figyelmes legyen veled. Másképp csak szétrakja a lábat vagy bepucsít, és elvárja, hogy mindent te csinálj. Ezért kell kedves lányt választanod, nem valami kiélt lelketlen ribit ( lehet hogy ez kis kutatást igényel majd).

2014. ápr. 14. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!