Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy bőven 25 feletti férfi ha...

Egy bőven 25 feletti férfi ha oda kerül egy nővel a dolog, hogy szex, akkor mit tegyen? Elmondja, hogy még nem volt nővel, vagy azt mondja, hogy 3-4 éve nem volt nővel, vagy be se vallja?

Figyelt kérdés

Tapasztalat, ha azt mondtam egy nőnek, hogy soha nem voltam még csajjal, akkor minden esetben megrémültek, hogy valami gond van velem és már le sem akartam velem feküdni, párkapcsolatot sem akartak. Márpedig sajnos majd minden nő, akivel ismerkedtem, ezt megkérdezte, a fene a dolgukat.

Ha azt mondtam, hogy 1-2 éve nem voltam, akkor is ejnye bejnyéztek, hogy baj van-e velem, de azt még könnyebben bevette a fene nagy zúzájuk. Ha oda kerül egy ilyen férfi, hogy szex, akkor ezeket mondja vagy vállalja, hogy fel fog sülni először (benne van) és a csaj a szex után kéri rajta ezt számon, hogy miért volt ennyire szerencsétlen. Őszintén!

2014. ápr. 14. 19:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Amúgy egy kapcsolat kamuval való elkezdését én eléggé rossz ötletnek tartom. Számomra egy kapcsolatnak totálisan őszintének kell lennie. Ezért javaslom a hazugságok helyett a lőgyakorlatot. De ha neked az őszinteség másodlagos, akkor sem árt tapasztalatot gyűjteni először.
2014. ápr. 14. 21:31
 12/25 LeftBehind ***** válasza:
Igazából ebből mindenhogy hazugság lesz, de minimum ferdítés. Azt is titkolni kell majd, hogy egy prostival vesztette el különben annyi.
2014. ápr. 14. 21:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Miért nem jött eddig össze semmi akció?
2014. ápr. 14. 21:40
 14/25 LeftBehind ***** válasza:
13. Elég nehéz úgy akciót összehozni, ha mindenki elküld mert eddig nem volt akció.
2014. ápr. 14. 21:43
 15/25 anonim ***** válasza:

"Igazából ebből mindenhogy hazugság lesz, de minimum ferdítés. Azt is titkolni kell majd, hogy egy prostival vesztette el különben annyi."

Titkot tartani nem ugyanaz, mint hazudni vagy ferdíteni. Én is fizetőssel kezdtem a műfajt, aztán ha kérdezték a csajok , hány nő volt az életemben, mondhattam, hogy egy. Tovább már nem vesézték. Persze később elmondtam a részleteket is, de akkora már volt annyi szimpátia, hogy ez ne legyen válóók. Kezdeti titkaink lehetnek, meg kellenek is, mert ha egyből ezeket nyomatjuk, akkor nem lesz alkalmunk a jó oldalunkat is megmutatni, de ez az orrba szájba telibe hazudozás szerintem elfogadhatatlan.

2014. ápr. 14. 22:21
 16/25 anonim ***** válasza:
Nos...olvasgattam itt az előttem szóló kommenteket...először is leszögezném, hogy én lány vagyok. Nem tudom milyen nőkkel ismerkedsz, de bennem fel sem merül az, hogy a korábbi szexuális élményekről, meg a volt barátnőkről kérdezgessem azt, akivel épp ismerkedem. Egyrészt engem baromira nem érdekel kivel, mikor, épp mit csinált, most én vagyok porondon, velem foglalkozzon én meg rá koncentrálok. Eszembe sem jut az, hogy a korábbi kapcsolataimmal traktáljak bárkit is. Ahhoz, hogy erről beszélgessek valakivel igen sok időnek kell eltelnie, és mivel nem vagyok lelki sérült, aki még az előzőt gyászolja , így azt is könnyen eltudnám képzelni, hogy egyáltalán nem beszélünk a múltunk szereplőiről, hisz ami elmúlt az elmúlt. Pont. Na de mindegy ez én vagyok. Ha meg a lányok többsége olyan, hogy erről faggatózik akkor kerek perec mond meg, hogy korábban volt néhány barátnőd, de eddig még senki nem fogott meg igazán annyira, hogy lekösd magad hosszútávú kapcsolatra és kész. Ha meg konkrétan rákérdez arra, hogy szűz vagy e még, válaszold neki azt, hogy milyen kérdés ez te kis huncut, és forrón csókold meg. Nem hinném, hogy utána erőltetné ezt kérdést. (egyébként ezzel a válasszal még a hazugságot is elkerülöd) Aztán meg ha eljuttok az ágyig, alakítsd úgy, hogy legyen hosszú előjáték, térképezd fel a testét, ismerkedj vele...ő úgy is fog téged kényeztetni, ha ilyen formában pedig elmész, akkor az még az ő hiúságát is legyezgetni fogja, hogy biztos azért mentél el mondjuk előbb, mert ő olyan kis ügyes volt! :) Aztán ha újra készen állsz jöhet a szex, ami hidd el tök jól fog sikerülni. Egy jó tanács ide: ne bénázz az óvszer felhúzásával, azt addigra tanuld meg gyorsan és könnyedén magadra húzni. Ezután pedig adjál bele apait-anyait! :) Később meg, ha együtt maradtok simán elmondhatod neki, hogy bizony neked ő volt az első, és jót mosolyogtok majd ezen. Ha értelmes lány megérti, hogy nem ezzel az információval akartad kezdeni az ismerkedést. :) Sok sikert! Írd meg, hogy sikerült! 26/L
2014. ápr. 15. 02:02
 17/25 A kérdező kommentje:
Igazából ez majdnem olyan, mint a munkahely. 100 ból 99 3-5 év munkaviszonyt vár el. De azt egyik sem írja, hogyan lehet megszerezni, ha mindenki elutasít, nem vesz fel senki. Mart akkor ne várjon el ilyet senki sem. Ez a F.ck logic.
2014. ápr. 15. 07:38
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem is tudom már hányszor írták le nekem itt is nők, hogy ők 25 feletti pasival már nem bíbelődni akarnak, hanem igenis döngető szexet szeretnének.
2014. ápr. 15. 07:41
 19/25 A kérdező kommentje:
Arra pedig, hogy prostival veszíti el a pasi az volt a reakció, hogy ekkora balf.sz hogy lehet valaki, hogy nem tud egy szép nőt összeszedni. Ugye a lányok abból indulnak ki, hogy a jóképű pasi minden héten összeszedhet szép nőket, így nem tudja elképzelni, mi az ha nem jön össze. Akkor a nő elkezd kombinálni, hogy tuti nem néz ki jól a pasi (mindegyiknek a külső az Isten) vagy lelki defektes vagy szegény (a csajozáshoz pénz kell, ha kimondjuk, ha nem). Ezek pedig azt jelentik ha nincs meg, hogy STOP, tartózkodj ettől a pasitól.
2014. ápr. 15. 07:43
 20/25 anonim ***** válasza:

Jól látod, ez a 2. munkahelye a férfinek. (nekem ezért lett elegem az egészből) Teljesíteni kell a melóhelyen, hogy ne rúgjanak ki, majd hazamész és otthon is teljesíteni kell, mert mindig akad egy nálad jobb, szebb, gazdagabb tenyészbika!

El kell gondolkozni, hogy kell e ez neked? Mert max 30 év együttélés után mehetsz haza békésen, de az a 30 év kőkemény munka lesz!

Amúgy meg: hazudni, hazudni, hazudni, hazudni kell! Nők is ezt teszik, és a férfiak is.

Mi lehazudjuk az égről a csillagokat, hogy meg tudjuk fektetni a nőket, ők meg szintén bekamáznak mindent a főzéstől a mosásig, meg hogy milyen jó feleségek lesznek, pedig a többség még életében nem főzött semmi ehetőt és számítani sem lehet rájuk!

Amíg ezt a sakkozást nem látod be és nem taktikázol, addig mindig a vesztes oldalon leszel ebben a játékban!

2014. ápr. 15. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!