Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy bőven 25 feletti férfi ha...

Egy bőven 25 feletti férfi ha oda kerül egy nővel a dolog, hogy szex, akkor mit tegyen? Elmondja, hogy még nem volt nővel, vagy azt mondja, hogy 3-4 éve nem volt nővel, vagy be se vallja?

Figyelt kérdés

Tapasztalat, ha azt mondtam egy nőnek, hogy soha nem voltam még csajjal, akkor minden esetben megrémültek, hogy valami gond van velem és már le sem akartam velem feküdni, párkapcsolatot sem akartak. Márpedig sajnos majd minden nő, akivel ismerkedtem, ezt megkérdezte, a fene a dolgukat.

Ha azt mondtam, hogy 1-2 éve nem voltam, akkor is ejnye bejnyéztek, hogy baj van-e velem, de azt még könnyebben bevette a fene nagy zúzájuk. Ha oda kerül egy ilyen férfi, hogy szex, akkor ezeket mondja vagy vállalja, hogy fel fog sülni először (benne van) és a csaj a szex után kéri rajta ezt számon, hogy miért volt ennyire szerencsétlen. Őszintén!

2014. ápr. 14. 19:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Erről a főzésről is mindig az jut eszembe, hogy jó ha minden 3. huszonéves lány tud rendesen főzni, de ha ezt egy fickó számon kéri tőle, akkor mindig kétféle válasz van. Vagy az, hogy étteremben is lehet enni és ő ott szeret enni minden nap. Csak azt elfelejti, hogy az bacott drága minden nap ott enni, havonta talán 50-60+ ezer ft is rámenne erre, de ugye a nőknek ez nem baj, mert a pasinak kell tejelni a pincérnek a pénzt. Ha pedig nem vagy gazdag, akkor ugye nem hogy étterem nem lesz, hanem ez a csaj, aki étteremben szereti tömni a fenekét, az sem lesz veled, mert életképtelen vagy, hiszen az életképesség az ő szemükben majdnem mindig azzal egyenlő, hogy mennyire vagy jól kereső, mindenkin átgázoló, gátlástalan, nagyszájú alak. Aztán a főzéshez visszakanyarodva ott a másik dolog, hogy mi az, hogy én főzzek már a pasira? Ott van ő, főzzön magának. Totál felborultak a szerepet és ezt a nők is tudják és mivel punijuk van vissza is élnek vele. Már nem az van, hogy főz-mos-takarít a nő, hanem a pasik is erre rá vannak kényszerítve, ha punit akarnak, akkor segíteni kell a főzésben takarításban. De mivel a nők kint a ház körül nem nagyon tud dolgozni, pl fát vágni, fűrészelni, a nagy fűkaszával füvet vágni stb, így a munka 70-30+ ban mindig a férfié. A munkahelyén robotol mint az állat, a nő meg sokszor ott ellötyög a melóhelyen. Mert ugye ő nem bírja a fizikai munkát, így könnyebb bölcsész munkát akar az összes nő. Aztán még otthon is pihenget, mert ha a pasi puncit akar, akkor lassan már neki kell főznie, mosnia is és a nők pihengethetnek otthon. Hány és hány ilyen papucs férjet tudok, akiknek otthon robotolniuk kell kint és bent is, mert a nő gyönyörű, és simán megteheti, hogy elhagyja a pasit. Persze a pasinak jól is kell keresnie a munkahelyén, nem elég ha csak a házimunkában jó és átlagos munkahelye van, nem bizony. Mert ha nem keres jól, akkor hiába töri magát össze, a csaj túllép rajta és dugósabb, gazdagabb férjet keres. Ilyen lett mára korunk nője, nem véletlen minden 2. férfi az 50-es 60 as éveikben kibukik és megy a temetőbe, a nők nagy része meg 70 felett is élni fog, mert nem stresszel annyit, nem dolgozik annyit, ki van szolgálva. Epic.
2014. ápr. 15. 13:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele és kész.
2014. ápr. 15. 13:44
 23/25 anonim ***** válasza:
Kipanaszkodtad magad most már, kedves kérdező? Kiadtad magadból a haragodat a nők iránt? Oké. Akkor ideje lesz lépni valamit a felajánlott módszerek közül. Változás csak akkor lesz az életedben, ha teszel valamit, a siránkozás nem segít.
2014. ápr. 15. 18:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél be egy kamagrát mielőtt aktus van, aztán adj neki ami a csövön kifér. Úgy nem lesz akkora stressz, mert amatőr vagy, tuti végig betonkemény maradsz. Amúgy meg az igazat ne mondd el, Én is voltam hasonló szituban, ebben az esetben az őszinteség felesleges. Elég annyi, hogy kb fél éve volt az utolsó barátnőd, azóta pedig sok a munka, suli meg ilyesmi. Nem annyira nagy matek ez a szex, mikor ott vagy azért menni fog valamennyire ösztönből is, ha épp nem tudod hova kell rakni akkor meg nézz meg egy pár ilyenről szóló filmet, vagy van fenn a neten a "hogyan nyaljunk" oktatóvidi. Jól elmagyarázza mivel tudsz nagy örömöt okozni a párodnak. Illetve van az is amit már előttem mondtak, kell keresni egy fizetős nőt, akinek mondod mi a szitu. A rosszlányok.hu - n van egy csomó olyan aki szüzesség elvételt vállal, ki van nekik írva. Remélem segítettem, hajrá!
2014. ápr. 18. 16:02
 25/25 anonim ***** válasza:

"A rosszlányok.hu - n van egy csomó olyan aki szüzesség elvételt vállal, ki van nekik írva."

Bingo! Ezért érdemes volt feltalálni az internetet! :)

2014. ápr. 18. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!