Lányok szerintetek nagyon gáz hogy 23 évesen még mindig szűz vagyok? 23/F
Figyelt kérdés
Légyszi irjatok kort is.2014. ápr. 17. 20:17
11/20 anonim válasza:
Barátomnak sem volt semmi 22 éves koráig és nincsen belőle semmi komolyabb probléma. Ha nem bírsz el egy teljesen normális tapasztalatlan emberrel (ritkább szerintem, hogy valakivel emiatt tényleg valami nagyobb zűr legyen), inkább veled van gond.
13/20 anonim válasza:
Ha alacsony vagy ilyen 170cm és mellette még kicsi a péniszed, akkor ez teljesen érthető, hisz ezek a legfontosabb tulajdonságok amiket értékelnek egy férfiban hosszabb távon.
14/20 anonim válasza:
13-as te sem voltál még nővel? :D
15/20 anonim válasza:
A férjem 23 volt, amikor összejöttünk és majdnem 24, amikor először együtt voltunk. én voltam az első kapcsolata. Nem csak komoly, hanem úgy egyáltalán, mert fiú középsuliba járt, sokat tanult, műszakira ment tovább. édes volt :) Nekem is ő volt az első, csak mással csókolóztam korábban, fura volt, hogy én voltam a "tapasztaltabb"
16/20 anonim válasza:
Voltam, csak a fenti hibáim miatt egyiknek sem kellettem, hosszú távra. Az alacsonyság és kisfarkúság miatt hosszútávú kapcsolatra nincs esélyem, ezek olyan hibák, amiken változtatni sem tudsz.
17/20 A kérdező kommentje:
hány cm alatt számit alacsonynak, es kisfarkunak? amúgy a farokméret nemhiszem hogy sokat számitana
2014. ápr. 17. 23:10
18/20 anonim válasza:
én 27 éves vagyok, és én is az vagyok. Nem volt semmilyen kapcsolatom "haveri"n kívül egy csajjal sem. 1x csókolóztam sok éve már, ennyi az összes tapasztalatom. Ehhez 2 ember kell, nem tehetek róla ha nem vagyok elég a másiknak. Bár kicsit már félek, hogy sosem tapasztalhatom meg mindazt ami másnak olyan természetes. Törődést, szerelmet, testiséget, figyelmet.. és igen, veszekedéseket, csalódást, minden negatívat is... mert ez a része teljesen üres, hiányos az életemnek. Mit bánom én, valami történjen már mert a "legyünk csak barátok" már nagyon unalmas.
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem. Én 26évesen vesztettem el. Viszont soha nem frusztrált a dolog. 27F
20/20 anonim válasza:
Nem gáz, ha még szűz vagy!
Ne hallgass a hülyékre, akik leszólnak emiatt! szard le őket!
Én is még szűz vagyok, ráadásul egy srác és 24, szal nem gáz ha valaki még ilyen korban is szűz.
Hülyékre, akik tized évesen veszítik el meg menőznek vele, azok meg szégyeljék magukat, mert azokat én meg fertőzőknek veszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!