Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi a ideális kor a szüzess...

Mennyi a ideális kor a szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés
Tudom h attol fugg h fel e van ra keszulve a lany/fiu,testileg de plane lelkileg...De ezt tuti me,tudja ˇbetartaniˇ egy 13eves...en most 15vagyok...ugy erzem h kesz vagyok csak pasim miatt aggodok kicsit mert o 14eves...de idosebnek nez ki(16nak)...szal ez mar igy jo vagy meg nem???:S segitsetek plss..
2008. júl. 25. 22:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
én sem vagyok túl sokkal idősebb nálad,de az tuti,hogy azért nem feküdnék le a pasimmal mert pl. az osztályból már mindkinek megvolt az első szexel kapcsolatos élménye.Nem tudom mekkora és milyen lehet egy 14 éves pasi nemiszerve de sztem attól még h 16nak néz ki nem lesz jobb.Nem akarlak elkeseríteni,de ha túlságosan elképzeled a dolgokat lehet,h csalódás ér!Amúgy meg ha mégis rosszul sül el a dolog,úgy értem terhes leszel,nem hiszem,hogy egy 14 éves általános iskolás srác kitart melletted és vigasztal,bármiben számíthatsz réá,valószínűleg ő jobban megijed a dolog hallatán mint Te és rögtön szakít Veled,vagy hzzádvág egy kis pénzt,hogy menj el abortuszra.Gondolg végig alaposan mielőtt megteszted!Bocsi,ha ez a prédikációnak tűnik,de egy barátnőmmel hasonló történt és hidd el nem kívánom Neked h átéld azokt a dolgokat!!!!
2009. jan. 12. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!