Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi a ideális kor a szüzess...

Mennyi a ideális kor a szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés
Tudom h attol fugg h fel e van ra keszulve a lany/fiu,testileg de plane lelkileg...De ezt tuti me,tudja ˇbetartaniˇ egy 13eves...en most 15vagyok...ugy erzem h kesz vagyok csak pasim miatt aggodok kicsit mert o 14eves...de idosebnek nez ki(16nak)...szal ez mar igy jo vagy meg nem???:S segitsetek plss..
2008. júl. 25. 22:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
koszi valaszokat:Digen pettingeltunk mar...es en nagyon szeretem itet(aztmondja h o is engem)
2008. júl. 26. 10:04
 12/21 anonim ***** válasza:
11%

Hät akkor vägjatok bele

De elötte olvasgassatok a szexröl a neten pär dolgot hätha valami mčg nem tiszta

2008. júl. 26. 12:12
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem még nem kellene kiprobálnotok...

Rolad már lehet azt mondani,hogy 1 kis érett nö vagz,viszont a barátod...valahogz úgy...ahogy ay elöttem szóló irt:még a lego jobban izgatja őket....azért kipróbalnák mert hajtja őket a kiváncsiság...

én 14 epp hogy voltam ,mikor elöször pettingeltünk a barátommal,aki a nagy szerelmem volt...16 éves koromig voltunk együtt,szamtalanszor pettingeltünk de valahogy éreztük,h a szex még nem nekünk való,pedig lett volna alkalmunk azt is kiprobalni...

17 voltam mikor lefeküdtem a barátommal(az akkorival) és megbántam!Azt is hogy elhamarkodtam és hogy ő volt az akivel az elsö megtörtént....

Attol függetlenül nem csinálnák vissza semmit...de másként is eltúdtam volna képyelni a dolgokat...

Minden esetre beszéld meg vele....es jol gondold át.Ne csak divatbol probaljátok ki.

2008. júl. 26. 15:18
 14/21 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat:D szerintem is meg varni kellene...nemakarok semmit elkapkodni es azt akarom minden nagyon szep es jo legyen es nebanjuk meg:D
2008. júl. 27. 10:45
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is ráértek még. Én 24 voltam - akkor értem meg rá-- és nagyon jó volt. Igaz azóta már férjhez mentem (máshoz)és most várjuk a közös babánkat 27 évesen. Gondold meg jól mert ez az az élmény amire mindig emlékezni fogsz. Ha jó azért ha meg nem (remélem nem így lesz) akkor meg azért!
2008. júl. 27. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
17 vagyok, 14,5 koromban vesztettem el a nagy szerelememmel.... nagyon szerelmes voltam, de egy évvel később kiderült,hogy kár volt neki adni,mert megcsalt,akkor okos dolognak tűn,(1,5évig voltunk együtt) Ha tehetném akkor a mostani barátomnak adnám :) Szerintem még bőven ráértek, ne siessetek el semmit ;) Majd eljön a nagy ő és azt észre fogod venni ;)
2008. júl. 27. 22:57
 17/21 anonim válasza:
5%
sziasztokk én azert irokk mert 13 eves vagyok ess koravén vagyokk nagyonn! mint testileg meg lelkileg.. teljess ugy latom a vilagot mint a nagyobak es sokal okosab vagyok! a lényeg annyi hogy 4honapja jarokk a baratomal megujazot egy párszor es ugyy erzemmm nem jott ell a idejee hogyy még nem akarok nemi életet élni ezz baj? mert sokak szerint ugye mindenbe sokal hamarab érek és hogyy eljott annak iss idejee... akkor nyugodtann megengedhetemm a baratomnak hogy tobb tortenjenn mint ujazas es csok?
2008. júl. 28. 01:49
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

Elozo hozzaszolonak:

Azert mert valaki "okos" az meg nem jelenti azt, hogy 13 evesen nemi eletet kell eljen. Epp ellenkezoleg, ha olyan erett es okos vagy mint ahogy te mondod, akkor kellene tudd, hogy 13 evesen nagyon korai elkezdeni. Gyerek vagy meg ehez.

2008. júl. 28. 02:01
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
Ja es egy okos 13 eves mar tud helyesen irni!
2008. júl. 28. 02:02
 20/21 A kérdező kommentje:
koszi valaszokat:Dvarni fogunk meg az tuti...es en ugy erzem h nekem a mostani elso pasim a nagy o:D es ez kolcsonos
2008. júl. 28. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!