Nem sikerült a szex. Mit lehet tenni?
Tegnap voltunk együtt először barátnőmmel, lassan 3 hónap után. Nálam aludt és filmezés után kicsit benedvesedett a helyzet. Első mindkettőnknek, már egy két napja terveztük a tegnap estét hogy, hogy lefekszünk egymással. Mind a ketten szüzek vagyunk/voltunk. Tehát. Nagyon ráparáztam hogy mi lesz ha fájni fog meg ha kilyukad a gumi tehát tele volt a fejem gondolatokkal.
Mikor elértem arra a pontra, hogy felhelyeztem a gumit, akkor 1 percig élveztük a pillanatot, majd mindjárt elkezdtem lankadni és nem állt fel.
AD.2- mint mikor reggel lefekszitek a kezeteket, az a zsibbadó érzés volt az egész alsó részemben. Ez mitől volt?
Mit tegyek hogy legközelebb ne parázzak be, hanem csak simán nyugodtan élvezzük egymást keményen és aktívan?
AD.2- az este folyamán viszont kielégitett és elmentem.
Veletek volt valami hasonló? Mit tegyek/tettetek ez ellen?
18/f
Ugyan ez volt amikor az akkori barátnőmmel elvettük egymás szüzességét 16 évesen :D Másnap reggel minden oké volt, ne aggódj ezen, beszéljétek meg, az a legjobb. Meg nyugtasd meg, hogy nem azért nem ment, mert nem tetszik meg ilyesmi, a nők hajlamosak ezt nagyon is magukra venni :D
Majd legközelebb. :)
F/18
Dettó.
A barátom - pedig rég nem volt már szűz, csak sok éve egyedül volt - egy csomó ideig így járt, amiben nagy szerepet játszott a gumi is, egyszerűen alig érzett benne bármit.
Tipp: próbálkozzatok reggel (ha a bnőd is vevő rá, nekem olyankor még reggel van, álmos vagyok hozzá... az más kérdés, hogy a barátom rávesz a dologra), mert ti, pasik akkor aktívabbak vagytok (reggeli merevedés és tsai).
szia :) ne ess kétségbe, eddig akivel olyan a viszonyom, hogy ilyesmit megosztunk egymással, mindenki hasonlóról számolt be.
nálunk is ez volt, bár ott még "szegény" barátom hátrányban is volt, mert nem konkretizáltuk a dolgot, csak annyit, hogy rám bízza mikor, én pedig meg akartam lepni, ebből is fakadt a probléma.
Tanács: ha jól értelmezem, 3 hónapja vagytok együtt. Szerintem ez kevés. Nagyon fontosnak tartom, hogy a szex komoly kapcsolatba való. Ez az én véleményem, hogy főleg, ha nem vagy szűz, azt tiszteld meg a tested felajánlásával, akivel együtt tervezed a jövődet. persze, lehet, hogy így gondoljátok, ezt nem vonom kétségbe. Viszont egyrészt, saját tapasztalatból a lelki közelség és egyetértés elengedhetetlen. Ismernetek kell egymást, hogy örömöt tudjatok okozni a másiknak.
Másrészt pedig szerintem először pettingeljetek sokat. Az egyik legszebb rész szerintem, mikor lépésről lépésre engedsz közel magadhoz valakit, egyre többet mutatsz meg neki. Együtt fedezitek fel, hogy mi az, amit a párotok szeret. És, mikor már tisztában vagytok vele, akkor próbáljátok a szexet. Legideálisabb, ha olyan helyen, olyan helyzetben vagytok, ahol még véletlenül sem nyithatnak rátok (mi például nyaralóban voltunk). Próbáljátok reggel, vagy délelőtt, mikor van sok időtök, nem vagytok fáradtak. Ha nagyon feszültek vagytok, igyatok egy kis bort (ne csiccsentsetek be, az sem jó, csak éppen egy kicsit, hogy ellazuljatok). A gumi használatát meg kell tanulni, elég fura egy eszköz, én sem voltam jóban vele, de meg lehet szokni. EGy idő után jól fog menni. Ezt is meg kell tanulni, sok türelem és együttműködés kell hozzá. Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!