Kb harmadik nekifutásra sikerült végleg átszakítani a szűzhártyámat, ami ma történt meg. Az előfordulhat, hogy nem volt vmi "jó" a szex inkább kicsit kellemetlen? Ez gáz? Vagy lesz majd jobb is?
Sszia, az első nekem se volt kellemetlen, azon az éjszakán viszont volt még nekünk 3 aktus, és abból már összesen a 3. jó volt:) Szal lesz jobb is, persze, csak gondolom hozzákell szoknia a hüvelyednek.
Amúgy remélem nem úgy csináltátok, hogy nagyon fájt.. meert az már tényleg ROSSZ. Ráadásul az azt bizonyítaná, hogy nem voltál elég nedves, nem kívántad eléggé.. stbi. És ez nem jó.
Kívánni kell, különben élvezni sem lehet.
Nekem is fájt, de kívántam, megvolt a hangulat..
Amúgy nem hiszem, h lehetsz tőle terhes, attól is szerintem, h mennyi idő telt el, amikor hozzáért és utána bedugta az ujját.. és h mennyi volt rajta.. beletörölte-e közbe vmibe.
Ezzel nem jó játsszani, inkább figyeljetek oda erre. A barátom sose nyúl magához, mi általába csak inkább egymáshoz.
Jah, és jobb megkérdezni egy dokit a biztonság kedvéért!
Háziorvos, nőgyógyász, akár anyud, vagy a neten írsz egy orvosnak..
Ne csodálkozz, hogy nem élvezted, ahogy a szűzhártyádat csak harmadszorra szaggatták át.
Engedd nyugodtan el magad: egyre jobb lesz, ahogy egyre inkább egymásra hangolódtok. Figyelj oda őrá, és ő is figyeljen rád.
Az elsöö nekem se volt e leges leg jobb de a 3-4 után máár ellégé élveztem én is a dolgot .
Amugy szerintem nem leszel terhes mert nekem is ijesmi volt és én is be paráztam eléggé aztán a növérem javasolta hogy mennyek el nö gyogyászhoz és minden rendbenn volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!