Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves fiú vagyok, még nem...

21 éves fiú vagyok, még nem voltam lánnyal. Ilyenkor már lélektani okok miatt nehezebb elveszteni, nem?

Figyelt kérdés

Úgy értem, kb. semmibe se nézem magam, amiért ez így alakult. Nem elsősorban mások véleménye érdekel - bár elég megalázó tudni, hogy egy 15 éves kis p*c$ is volt már lánnyal, én meg még nem -, hanem az, hogy már évek óta van erre egy iszonyatosan erős igényem, és nem érzem magam férfinak, amiért nem tudom kiélni magam. Számomra a férfiasság többek közt azt jelenti, hogy az ember megharcol azért, és megszerzi, amit akar. Ezért kvázi úgy érzem, csődöt mondtam, mint férfi. Tudom, hogy fiatal vagyok, meg minden, de már akkor is későnek érzem. Úgy értem, mi változna? Ennél sokkal magasabbra már nem növök, a személyiségem is már kezd eléggé végleges lenni, és ahogy telnek az évek, egyre nagyobb frusztrációt okoz a csajhiány. És az a gond, hogy tisztában vagyok már egy-két dologgal, amit régen nem tudtam, pl. hogy pontosan mit várnak el valójában a csajok és mi az, amihez vonzódnak, és úgy érzem, ez alapján kb. semmi esélyem. Akik tetszenek, azoknak pedig rendszerint van egy két méter magas jóképű $eggfejük. Nem érzem versenyképesnek magam, pláne nem úgy, hogy ilyen lelkiállapotban vagyok (depresszió). Úgy érzem, ebből nem jövök ki addig, amíg nem találok végre egy komoly lányt, akivel nem csak hülyülés megy, hanem felnőtt emberek módjára megbízhatunk egymásban (engem pl. a hideg kiráz az olyan kapcsolatoktól, amikor szakítás után a felek megutálják és elkezdik lejáratni egymást - ez szerintem nem szerelem, hanem hanem egyfajta közmegegyezés arról, hogy "én is szeretlek, amíg te is szeretsz, de amint nem adod meg, amit akarok, megutállak), csak hát azt látom, hogy bármilyen komolyak is az ilyen lányok, ők is csak az ösztöneik után mennek, és ők is az akutális Domináns $eggfejeknek adják oda magukat. Tehát egyrészről úgy érzem, nem jövök ki ebből a gödörből, amíg nem lesz kapcsolatom, amiből életerőt meríthetnék, de addig nem látok módot erre, amíg nem jövök ki a gödörből. Ördögi kör. Mi ennek a feloldása? Eldöntöttem két napja, hogy ha harminc napon belül nem jön össze semmi, elmegyek k*rvázni, nem várok tovább a sült galambra. Ez lenne a megoldás, hogy lenyugodjak? Úgy érzem egyébként, hogy a külsőmmel nincs baj (legfeljebb kicsit izmosodnom kellene), a fejemben vannak a gondok. Erre az egészre úgy tekintek, mint teljesítendő feladatok sokaságára, ahol nekem mindenféle próbatételeket ki kell állnom, meg mindenféle szerepnek meg kell felelnem - magyarán rástresszelek. Nyilván azért van így, mert abból indulok ki, hogy mivel eddig nem jött össze semmi, ezért valamit meg kell változtatnom, úgyhogy valaminek meg kell felelnem.

Egyébként a legrosszabb az az egészben, és ez okozza a legtöbb szenvedést, hogy bár nem látszik rajtam, és nem is mutatom ki sehogy, óriási nemi vágyam van, ami nagyon korán kialakult - már jóval a nemi érésem előtt. Úgy látom, vannak olyan emberek, akik, bár akarnak barátnőt, alapvetően nincsenek kétségbeesve, ha nincs, megvannak csajok nélkül. Nos, én nem ilyen vagyok, engem iszonyatosan megvisel a csajhiány. És nem csak a szexet igényelem, hanem érzem magamon, hogy magára az intimitásra, a bizalomra is szükségem van. Meg hát iszonyúan maximalista és sikerorientált vagyok, nem bírom elviselni a kudarcot, márpedig ezt totál annak élem meg. Ez rámegy amúgy a többi dolgaimra is - olyan ez, mintha koncentrálnod kéne egy konferencián, miközben majd felrobbansz, annyira kell pisilned. Amíg egy ilyen alapvető igény nem elégül ki, addig nem érdekel se a tanulás, se más.

Szóval mi a kiút ebből az ördögi körből? Kérlek, ne gyertek azzal, hogy várjak, abból már elég volt. Inkább valami olyasmit várok, hogy hol találok hozzám illő lányt (nem, nem a könyvtárra gondolok), aki már átesett lelkileg egy-két dolgon, aki már kicsit komolyabb.

2014. ápr. 7. 22:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy az írásod alapján elég intelligensnek és érzékenynek tűnsz, szerintem, ha elmennél egy prostihoz, az csak még újabb őrlődések forrása lenne.

Utána meg az is baj lehet, hogy a normális lány nem akar hozzádérni, mert prostival voltál. (nekem már volt olyan, aki bevallotta, hogy volt prostinál, és ott volt vége az egésznek, szerencsére nem volt köztünk csóknál több, ki is borultam volna rendesen)

2014. ápr. 8. 00:29
 12/24 anonim ***** válasza:
mindennek a kulcsa az önbizalom régebben nagyon ronda voltam kövér, pattanásos stb, de iszonyat beképzelt voltam és sikerem volt mára már ez elmúlt teljes önbizalomhiányban szenvedek és már idejét sem tudom mikor beszélgettem utoljára egy lánnyal...
2014. ápr. 8. 19:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy nehogy azt hidd, hogy a 15 éves kispöts akármennyire is férfias lenne azért, mert megdugta a Dzsennifert.
2014. ápr. 14. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Alakult már valami? Hogy vagy?
2014. júl. 22. 19:54
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok jól. Nem sok minden változott.

Az igazság az, hogy az erős túlzás, hogy senkinek se tetszenék; most is meg tudnék nevezni vagy 5 lányt, akinek biztosan tudom, hogy bejövök. A gond az, hogy nekem meg általában ezek a lányok vagy nem jönnek be, vagy valami más okból nem akarok velük összejönni: pl. az egyik még be is jön, de rendkívül szeszélyes és változékony, nagyon könnyen megbántódik, és ezért tudom, hogy vele valószínűleg egy hétig sem működne.

Ma is szemeztem egy lánnyal a villamoson, tegnap is eggyel a vidámparkban. Ezek kifejezetten szép lányok voltak, mégis valahogy az az érzésem, hogy sosem járnának velem. Egyszerűen nem vagyok annyira stabil és férfias, mint a többi fiú. Sokszor, ha egy szép lánnyal vagy akár egy kicsit erősebb személyiségű, markánsabb lánnyal beszélek, akkor valahogy elfog a szorongás. Fiatalabb koromban sokszor volt, hogy korombeli csajok lejárattak, viccet űztek belőlem, mert későn érő vagyok és nem vettek komolyan.

Aztán van egyébként egy másik gond, amiről eddig még nem beszéltem: lábimádó vagyok, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy egy kín minden egyes jó időben eltöltött nap, amikor gyönyörű lábak tucatjait látom az utcán. Biztos lesz most egy-két válaszadó aki elkezd fújolni meg gúnyolódni, de én nem tehetek erről. Számomra a láb olyan, mint másnak a mell (ezzel szemben a mell annyira nem érdekel). És az, hogy ezt a vágyamat nem elégíthetem ki (eddig csak egyszer tudtam ilyet egy lánnyal), tébolyító. Ezt csak egy lábfetisiszta értheti. Aki a lábakra izgul, az ugyanúgy reagál azokra, mint más a mellekre, a meztelen vagy szép cipőbe bújtatott lábak látványa vonzza, ingerli. És frusztrálja. És a lányok ezt nem értik meg, nincsenek tudatában, akaratukon kívül szívatnak vele.

2014. júl. 22. 20:59
 16/24 LeftBehind ***** válasza:

Hidd el, nagyon sok csajnak nem a férfias pasik jönnek be. Vegyünk példának engem - elég masszív a felépítésem, testszőrzet, borosta, szakáll....amit el tudsz képzelni és ahogy így elnézem inkább undorodnak tőlem (tegyem hozzá, nekem se volt soha senkim). Ellenben tudok egy rakás srácot akik köszönő viszonyban sincsenek a férfiassággal, kinézetre csak mint a halál, se meló, se jövőkép és mégis mindig van valaki mellettük.

Te 5 lányt kapásból fel tudnál hozni, én ha megpróbálnám összeszámolni lehet hogy a végén mínuszba lennék de legjobb esetben is 0. A lábfétist mondjuk átérzem, én még ezt is benéztem mert van mellé egy másik fétisem amit max privátban elmondok, de még így neten sincs pofám közzé tenni.

Szóval ja, érezd magad szerencsésnek.

2014. júl. 22. 23:16
 17/24 anonim válasza:
piskóta vagy hozzám képest.én 36 éves vagyok és most próbálok összejönni egy prostival.12 éve hokizok és előtte is akadt némi szex.az élet ne erről szóljon,de most nekem erről szól.izgulsz?verd ki.egészséges.de ne vidd túlzásba. :-)
2014. júl. 24. 11:35
 18/24 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad és ismerkedj, aztán dugd meg.
2014. júl. 24. 11:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Túl komolyan veszed... Ha gondolod írj. :)

23l

2014. júl. 24. 11:47
 20/24 anonim válasza:
vannak még ilyen anti casanovák? nekem meg általános 1.-be azt mondta a csaj én vagyok a legcsúnyább én meg pofonvágtam.másikkal megpróbáltam kedves lenni lealázott.több önbizalmam nem volt.33 évesen megemeltem két mázsát(nem vagyok egy erőemelő)erre 3 lány meghalt a diszkóban.még abban az évben szörnyethalt egy orosz hokicsapat is. mert én hokizom.ez a végzet.vannak a b c és zs emberek is a nőknek.sok nő szörnyethal ha nyomok.ilyen az élet.gyengébb volt minek aláz.de én nem vagyok vérszomjas.hahaha.csak egy dobos voltam.13.-án születtem azért vagyok ilyen végzetes?sztem te ne menj erőemelésre mert tetszeni se fogsz.
2014. júl. 24. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!