Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kell bánni egy még...

Hogyan kell bánni egy még szűz pasival? (Én már nem vagyok szűz) Hogyan érjem el, hogy ne féljen a petting és az első alkalom során?

Figyelt kérdés
Ő 20 éves, én 22 éves vagyok. Nekem már van tapasztalatom a szexualitás terén, neki szinte semmi. Szeretném, ha majd neki is olyan nagy élmény lenne az első alkalom, mint nekem volt anno. Hogyan csináljam, hogy neki is pont olyan jó legyen, mint amilyen nekem volt?

2014. ápr. 1. 12:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Lányok szűz pasi vagyok szoboszlóról.

Nagyon vágyom egy kapcsolatra,együttlétre.

Légyszi,segítsetek ki.

2014. ápr. 5. 15:07
 22/27 anonim ***** válasza:
Senki,miért?
2014. ápr. 6. 05:38
 23/27 A kérdező kommentje:
Szedj fel egy csajt, jobb ötletem nincsen.
2014. ápr. 6. 12:11
 24/27 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem ne siessetek a szexszel, nagyon hasonló helyzetben mi 7 hónapot vártunk a barátnőmmel, én szűzen ő pedig 4 srácnyi (szex)tapasztalat után kezdte a kapcsolatunkat. Viszont nem tétlenkedtünk ez idő alatt sem, alaposan megismertük és testileg is felfedeztük egymást.

Szóval beszélgess vele a témáról, mérjétek fel egymás igényeit, nem utolsó kérdés pl. hogy ő mit gondol a te tapasztalataidról.

Konkrétan meg majd sztem elsőként pippantsd le, majd ha magához tért, akkor jöhet a lovaglás , ahogy már többen tanácsolták :)

24F

2014. ápr. 10. 23:43
 25/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönönöm a vàlaszt. Beszélni fogunk róla wz biztos előtte. Tudom hogy lassú folyamat lesz de megéri kivàrni.
2014. ápr. 11. 08:34
 26/27 anonim ***** válasza:
52%
Még mindig senki.
2014. ápr. 12. 14:55
 27/27 anonim válasza:
Végül mi lett a r.bancal és a szűz gyerekkel?
2023. okt. 28. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!