Hogyan kell bánni egy még szűz pasival? (Én már nem vagyok szűz) Hogyan érjem el, hogy ne féljen a petting és az első alkalom során?
Figyelt kérdés
Ő 20 éves, én 22 éves vagyok. Nekem már van tapasztalatom a szexualitás terén, neki szinte semmi. Szeretném, ha majd neki is olyan nagy élmény lenne az első alkalom, mint nekem volt anno. Hogyan csináljam, hogy neki is pont olyan jó legyen, mint amilyen nekem volt?2014. ápr. 1. 12:45
11/27 anonim válasza:
Talán az a baja, hogy 22 évesen már 5 pasival lefeküdtél, az már könnyüvérsüség :))
12/27 A kérdező kommentje:
Még csak 4gyel és én nem tartom annak. De a feltett kérdésemnek nem ez a lényege. Kérlek benneteket arra válaszoljatok!
2014. ápr. 1. 15:34
13/27 anonim válasza:
Kaptál már egy pár hasznos választ :)
Amúgy egy fiúnak nem kell egész éjszaka romantikázni, mint egy lánynak, csak vezesd az egészet és neki ettől lesz jó :)
14/27 anonim válasza:
te irányíts! meg viccesen fogd fel ha bénázik. ha valamit bénán csinál, akkor mond meg neki hogy hogyan csinálja. mert annál nagyobb öröm nincs egy tapasztalatlan férfi számára, minthogy ki tudja elégíteni/örömet tud okozni a párjának.
15/27 A kérdező kommentje:
Én fogok irányítani az elején abban biztos vagyok, de szívesen fogom tenni. Szerintetek mennyi idő után próbálkozzak nála a szexszel?
2014. ápr. 1. 20:56
16/27 anonim válasza:
mióta jártok? vagy jártok egyáltalán? én annak örülnék, ha egyből bepróbálkozna a csaj. de lehet megelőzném :)
17/27 A kérdező kommentje:
Randizunk, és szinte biztos hogy kapcsolat lesz belőle. Nem voltam még szűz pasival azért érdeklődöm.
2014. ápr. 1. 21:15
18/27 anonim válasza:
honnan tudod, hogy szűz? elmondta, vagy csak gondolod?
19/27 A kérdező kommentje:
Elmondta. És biztos vagyok benne, hogy nem hazudott.
2014. ápr. 2. 09:54
20/27 anonim válasza:
na én ugyanilyen szituban vagyok, csak sajnos nem vagyok képes vezetni. behódoló típus vagyok, ha a pasi nem ragadja magához az irányítást, elszáll az ihlet. és én is pont egy szűz pasival szeretnék "belekezdeni". párszor már próbáltuk, de valahogy nem akart sikerülni. ő azt várja, hogy én vezessek, de egyszerűen képtelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!