Hogyan viselkedjek az első szex közben?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a barátommal már elég régóta járunk. Teljesen ismerjük egymást, kivéve szexuális téren...valahogy sosem volt megfelelő az időzítés, aztán pedig már felhagytunk a próbálkozással. De ma úgy döntöttem, hogy én kezdeményezem és szeretnék minél szebb élmény szerezni magunknak. Adnátok néhány tanácsot arról, hogy mit tegyek, hogyan viselkedjem, mit szeretnek a fiúk stb.?2013. júl. 6. 17:34
1/7 anonim válasza:
Hagy, hogy a fiú irányítson az ágyban. Attól minden srác begerjed.
2/7 anonim válasza:
Ne stresszeljél ... :) első alkalommal finoman fogalmazva béna leszel elsőnél mindenki az , de nagyon ùgy tudod felïzgatni hogy oràlnàl minimum 2percig ne kapjad be nyalogassad jàtszàl a golyoival de csak finoman ;)
3/7 anonim válasza:
Kényeztessétek egymást próbálgassátok mi hogy jó a másiknak az első nem attól lesz különleges hogy profin csináljátok mindaketten hanem attól hogy vele csinálod. Minden pasi mást szeret neked kell kitapasztalnod neki mi hogy jó.
4/7 anonim válasza:
viselkedj úgy,mint egy veszett állat! ;)
5/7 anonim válasza:
Gondolatba ejtő kérdés én magam is már 50 éve morfondírozok ezen de még nem találtam meg a választ rá
6/7 A kérdező kommentje:
Bíztató.
2013. júl. 9. 22:32
7/7 anonim válasza:
Ne ess neki rögtön,húzd egy picit az agyát.. Lassan nyalogasd a makkját,a heréit,hogy kellően felizguljon:). Fontos h lassan térj a lényegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!