Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretném jól csinálni, de...

Szeretném jól csinálni, de hogyan?

Figyelt kérdés

szeretnék lefeküdni a barátommal, de szűz vagyok. (tudom, tudom... vannak itt ilyen kérdések, de attól még szerintem feltehetem)

igazából, nem tudom, hogy nekem mit is kéne csinálnom. olvastam, hogy ne legyek fa... most ez mit takar? és milyen pózban csináljuk először? és nekem is kell őt izgatnom vagy az nem olyan lényeges? és ha nekem is kéne, akkor hogy?? mi fogja felizgatni?

és szeretném valahogy nagyon különlegessé tenni a dolgot (mindenképp nálunk leszünk. ezt így 'megtervezés' nélkül is tudom) tehát, hogy gyújtsak gyertyát, vagy zene?? és mit vegyek fel?? vajon érdemes síkosítót is beszereznem?

tudom, hogy sok a kérdés, de nem szeretnék bénázni és eléggé félek is.... lányok, nektek mennyire fájt az első? és volt orgazmusotok?

előre is köszönöm!!

2013. febr. 1. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:

1) Izgasd,csókolgasd,vetkőztetsd,mozogj,és KOMMUNIKÀLJ vele!

2) Szerintem orálisan kényeztetsd előtte,csókolgasd a testét.

3) Olyan póz ami örömöt okoz/nem fáj..kísérletezni ráértek.

4) Nem attól lesz különleges,ha giccsekkel rakjátok tele a szobát.Zene csak elvonja a figyelmet.Szerintem legyél kicsinosítva és valami szexis fehérnemű.Síkositó nem árthat.

2013. febr. 1. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
de orális kényeztetés... és ha rosszul csinálom? nem akarok neki fájdalmat okozni...
2013. febr. 1. 19:09
 3/6 anonim válasza:

Amikor nekem volt az első, én nagyon izgultam, kissé feszült voltam és lehet emiatt is volt kellemetlen, fájt. De nem mindenki ilyen. Nekem az első nem a pózokról meg az extrém dolgokról szólt, hanem a gyöngédségről és próbáltuk úgy csinálni, hogy ne fájjon és próbáljam magam elengedni. Elsőre szerintem nem lesz orgazmusod, vagyis ismét a saját tapasztalatomat tudom leírni, nekem nem volt. Nekem kb. 3.alkalomra volt már élvezhető az együttlét, addig csak "ismerkedtünk" a testünkkel és hogy mi és hogyan a jó.

Neked is úgyanúgy van feladatod ebben, csókolgasd a nyakát, meg amit ő szeret, vagy kényeztessétek egymást egyszerre, és utána ha eléggé izgalmi állapotban vagytok jöhet az együttlét. A lényeg, hogy ne idegeskedj, éld át minden egyes másodpercét, mert az ember szívesen emlékszik vissza az első alkalomra ;)

2013. febr. 1. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ne legyel fa... Az az, hogy azert mozogj is, ne gondolja azt a baratdo, hogy csak kenyszerbol vagy egyutt Vele.:-)

A legjobb poz elso szeretkezesre szerintem a misszionaris.(Te a hatadon fekszel, a pasid pedig rajtad.) igy kozben is tudtok csokolozni...

A szexben semmit sem kell.:-) ha erzed, hogy a parodnak jolesik, mait csinalsz, akkor csak folytatsd. Igen, peldaul az oral. Elkezdeheted mondjuk, amikor az agyon vagytok, elkezdtek csokolozi, simi... Te pedig szepen lassan haladsz lefele... Nyaka, hasa, es elersz a farkahoz. Eleinte eleeht csak kezzel ha nem akarod lesz*opni. Fel le huzogatod. Ne felj, nem fogod elrontani!:-) esetleg megnyalhatod a makkjat, megpuszilod... Termesztesen, O is fog izgatni Teged, mert megiscsak az elso szeretkezesed lesz, ezertis szukseges, hogy a leheto legjobban engedd el magad, es ne gondolj semmire. Csak Ti ketten vagytok, mas nem szamit! Hidd el,nagyon fog vigyazni Rad a baratod, ne izgulj! Valoszinuleg az egesz tested vegigcsokolja, simi, es igen, a sikosito jo otlet! Ha nem lennel eleg nedves, ez segit, hogy ne fajjon(ha egyalatalan fog...).:-) ha tocsogni fogsz, akkor nem szukseges. Dehat ahogy gondolod. Jo, ha van. Elso alkalomkor leehtne alattatok egy torolkozo... A ver miatt. Dehat az sem lesz sok. Ne felj. Csak hogy ne legyen oyan az agy... Es a vedekezesrol ne feledkezzetek meg! Remelhetoleg, lesz a baratodnal gumi. Ha nem, akkor nem kezdnek bele a pettingbe sem a helyedben, mert mi van, ha tovabb is szeretnetek menni, es valahogy megfeledkeztek a terhessegrol... Es hogy kihuzza.... Hat..nem a legbiztonsagossab modszer, szerintem. Ha szuz, akkor meg plane... o_O

A gyertya is jo otlet...hangulat!:-) de ne ess tulzasokba! A kevesebb neha tobb!:-) zene...lehet...dehat ez sem muszaj. Szerintem a zenere oda sem fogtok figyelni. Ne szukseges. Egymassal lesztek elfoglalva!:-) valamilyen szexi, lenge valami? Nezz korul a boltokban, biztos talasz valami szep fehernemut...:-)

Ne felj, a baratod nagyon fog figyelni, vigyazni Rad! Jo lesz minden!:-) es ha nem lesz elsore orgazmusod, hat istenem...nem gond, kesobb lesz. :-) ne felejtsd a vedekezest!:-)

18/l

2013. febr. 1. 23:00
 5/6 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!!

a védekezést pedig nem felejtjük el. tudjuk, hogy nagyon fontos!!

amúgy ő nem szűz. 25 éves

köszönöm még egyszer hogy írtatok!

2013. febr. 2. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
:-)
2013. febr. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!