Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk! Ti inkább a szűz lányoka...

Fiuk! Ti inkább a szűz lányokat választanátok vagy a nem szűzeket?

Figyelt kérdés

elsősorban a fiuk véleményére lennék kíváncsi. Nketek az érték ha egy lánynak elvehetittek egy lány szűzeségét? a válaszokat előre is köszönöm!

14/L

2014. márc. 27. 15:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%
#19 NŐK vannak, nem pedig qrvák. Ha pedig a férfiak kiélhetik a szexualitásukat, a nők is megtehetik.
2014. márc. 27. 20:00
 22/31 anonim ***** válasza:
24%
Akik minden este mással k*rnak azok mik szerinted? Ku*rvák. Kinek kell egy olyan nő szerinted, akit bárki megkaphat? Semmit nem kell tenni érte. Ezek a ku*rvák. Szóval vannak nők ÉS vannak kur*vák. De biztos azért háborít fel, mert utóbbi csoportba tartozol. Mert ha te mondjuk azokat szidnád, akik elhagyják, megcsalják a barátnőiket és csak a szexre hajtanak, akkor nem szólnék semmit, mivel nem oda tartozok. De nyilván te magadra vetted. Ez már a te bajod.
2014. márc. 27. 20:06
 23/31 anonim ***** válasza:
53%

Szóval amelyik csaj nem szűz, az egy k… ?

Érdekes gondolkodás…

2014. márc. 27. 20:22
 24/31 anonim ***** válasza:
Megint nem erre gondoltam. De látom hiába magyarázom. Na mindegy. Azokra gondoltam, akik minden este más pasival fekszenek le. Ennek semmi köze nincs a szüzességhez.
2014. márc. 27. 20:35
 25/31 anonim ***** válasza:
37%

Ne kezdj el sértegetni légyszíves, mert akkor én is a bunkófelemet veszem elő.

És továbbfűzve a gondolatmeneted, ennél fogva vannak férfiak és hímringók?

2014. márc. 27. 20:36
 26/31 anonim ***** válasza:
Szia! Te melyik vagy? Írj!:)
2014. márc. 27. 21:14
 27/31 anonim ***** válasza:
42%
Így van, vannak férfiak, és hímringók. Én így látom. Aki úgy viselkedik ahogy, az megérdemli, hogy megbélyegezzék. És ha nem rád vonatkozik akkor ne vedd magadra!
2014. márc. 27. 21:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Szűz! Szerintem érték! :)
2014. márc. 28. 22:12
 29/31 anonim ***** válasza:
60%
Inkább a nem szüzet, ha már mindenképpen választani kell. Valószínűleg kevesebb szexuális gátlása van, felszabadultabb a szexben és tudja, mit akar.
2014. márc. 28. 23:38
 30/31 anonim ***** válasza:
nekem már mind1 lenne,de ha választani lehetne akkor szüzet :) izgató bele gondolni h előtted még senki más nem okozott neki ilyen gyönyöröket
2014. ápr. 6. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!