Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk! Ti inkább a szűz lányoka...

Fiuk! Ti inkább a szűz lányokat választanátok vagy a nem szűzeket?

Figyelt kérdés

elsősorban a fiuk véleményére lennék kíváncsi. Nketek az érték ha egy lánynak elvehetittek egy lány szűzeségét? a válaszokat előre is köszönöm!

14/L

2014. márc. 27. 15:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, mi a jól kinéző és dugható lányokat szeretjük. Be tud lelkesíteni egy technikás ribi is, és egy ártatlan félénk szűz lány is. Tudok állat is lenni, és nagyon gyengéd is. Ez egy játék, és meg kell érezni, mire van a másiknak szüksége.
2014. márc. 27. 16:20
 12/31 anonim ***** válasza:
utolsónak a 10-est értettem
2014. márc. 27. 16:20
 13/31 anonim ***** válasza:
na, 9-est
2014. márc. 27. 16:21
 14/31 anonim ***** válasza:
65%
*9-es szeretjük őket dugni. De nem párkapcsolatnak. Hát nem ugyanaz a kettő. Az egy éjszakás lányokat nem sokra tartja a többség. Az hogy mindig van kivel baasznia, az nem azt jelenti, hogy minden pasi álmodozik róla. Csak kiüríti a makkot, és megy tovább.:DDD
2014. márc. 27. 16:23
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
nem egyéjszakásokra gondoltam, hanem hogy volt már néhány párkapcsolata
2014. márc. 27. 16:35
 16/31 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
100%
Pozitívum, ha szűz, de nem kritérium.
2014. márc. 27. 16:35
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt már párkapcsolata az nem gond. Csak nagyon örülnék egy szűz lánynak ennyi. Leírtam miért. De azzal semmi gond nincs ha volt már párkapcsolata.:) Csak ne legyen ribi.:D
2014. márc. 27. 16:37
 18/31 anonim ***** válasza:
36%

Ennyi év után is itt tartunk?

Kérdező, a lányokat, nőket még mindig "tárgyi nyereményként", "meghódítandó díjként" kezelik. (Még mielőtt valaki neki állna velem kekeckedni, felhívom a figyelmeteket a sokak által előszeretettel használt "kulcs és zár" hasonlatára). Még ma is ott tartunk, hogy a mélyen gyökerező vallási értékrend és elvárások dominálnak a társadalomban - miszerint egy nő akkor értékes, ha érintetlen. Néha elgondolkozom, ha maga a szexualitás nem lenne akkora tabu, ugyanennyire számítana-e a szüzesség.

Mindemellett megjegyeznék még valamit szépen, csöndben - azoknak a férfinemű kommentelőknek (és csendben meghúzódó figyelőknek) üzenem, akik arra hivatkoznak, hogy nem fektetnének meg egy másik férfi által használt nőt, akik szerint a nem-szűz lányok felérnek egy repedt sarkú lotyóval, akik csak az érintetleneket veszik emberszámba: nem "használnál" olyasvalakit, akiben már más járt? Ilyen alapon a lányok/nők miért ne kényeskedhetnének abban, ti hány Másik nőben fordulatok már meg, ő előtte?

2014. márc. 27. 18:50
 19/31 anonim ***** válasza:
46%
*18-as jó nagy baromságot írtál. Semmi köze nincs ahhoz amit mi írtunk, teljesen félreértetted az egészet. Senki nem mondta, hogy lyukként kezeljük a nőket, nem tudom kiknek nézel te minket. (biztos vannak ilyen pasik, de jó lenne ha nem általánosítanál) Azt mondtuk a repedtsarkúkat, akik minden buliban összefekszenek a pasikkal, őket vesszük semmibe. Nem azt akinek volt már párkapcsolata, vagy nem szűz. Írtuk azzal semmi gond nincs. Ha tele van egy éjszakás kalandokkal azzal már annál inkább. De szerintem ez érthető. Az hogy vonzanak a szűz lányok, az azért van, mert egyik barátnőm se volt szűz, és szeretném megélni azt a pillanatot, amikor egy lányt én vezetek be a szexuális életbe. Szerintem ezzel sincs semmi gond. Szóval ne forgasd ki a szavainkat, és ne írj hülyeségeket!
2014. márc. 27. 19:26
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha választhatnék, inkább aki már nemszűz…
2014. márc. 27. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!