Fiuk! Ti inkább a szűz lányokat választanátok vagy a nem szűzeket?
Figyelt kérdés
elsősorban a fiuk véleményére lennék kíváncsi. Nketek az érték ha egy lánynak elvehetittek egy lány szűzeségét? a válaszokat előre is köszönöm!
14/L
2014. márc. 27. 15:36
5/31 anonim válasza:
Szüzet választanám. Nekem nagy dolog lenne ha egyszer én vehetném el egy lánynak a szüzességét.:)
6/31 anonim válasza:
Mindenki első akar lenni....Csak én nem, mert én az utolsó akarok lenni.
Van egy remek mondás, mi szerint minden férfi az első kaland akar lenni és minden nő az utolsó románc akar lenni.
Amiben van igazság, de én nem szeretem a szüzeket.
Bénák, félnek, irányítani, babusgatni kell őket, mint valami tanoncot.
Szóval nekem inkább az kell, akinek legalább volt már 2, és van önbizalma is már az ágyban.
7/31 anonim válasza:
Hát nem tudom, engem nem zavarna, hogy béna. Csak hogy látom, hogy mikor hozzáérek, neki az első ilyen élménye. Látom az arcán, hogy új neki, és én vezethetem be. Lehet azért mondok ilyeneket, mert egyik barátnőm se volt szűz. De akkor is örülnék. Nem zavarna ha lassan haladunk, vagy bénázik, hiszen ez az első neki.:) 20/f
8/31 anonim válasza:
Nyilván a szűzeket mert azokban még nem járt senki tiszta mondjuk olyanba berakni amiben már ezer volt az olyan b+..zis is.
9/31 anonim válasza:
ennyire népszerűek lennének a szüzek? azt hittem a tapasztalt lányokat szeretitek, akik bevállalósak, tudnak szopni meg ilyesmi:/
10/31 anonim válasza:
A k+..rvák azok könnyen kaphatók és undoritoak a középkorban is a szűz lány ért a többet pl 10-szer annyit fizetek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!