14 évesen vesztette el a barátnőm a szüzességét. Ez normális?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:17
21/28 anonim válasza:
utolsó kettő volt a legértelmesebb:D
22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat:):)
2009. dec. 17. 20:14
23/28 anonim válasza:
nem tudom én is 14/l vagyok,de még pasim se volt...szerintem ráér még amikor már kicsit felnőttesebben gondolkozunk,de kitudja:)
24/28 anonim válasza:
Na az ilyen 14 évesekre mondják,hogy az anyja cipője még nagy rá,de az apja fasza már kicsi.Gondolom jól elkapta egy nálánál idősebb pasi,aztán két hónap örök szerelem után rájöttek,hogy annyian vannak még a világon.Az ilyenek,akik az udvarlótól megértést,hűséget,udvarlást várnak,de ha egy hónapig nem dugnak,egyéjszakás kalandba is belemennek egy vadidegennel.
25/28 anonim válasza:
attól függ, mindenkinek más a normális, de szerintem nem lehet általánosítani.
mennyi ideig volt együtt a fiúval, mennyi idő után feküdtek le és mióta ismerik egymást.
ti mióta jártok?
bocsi hogy ilyen sokat kérdezek.
15/L
26/28 anonim válasza:
19:48 írj privátba légyszi!
(vagy kapcsold be a privát üzenet opciót ;)
14/F
28/28 mazsola888 válasza:
Én 14 és fél évesen vesztettem el és nem bántam meg mai napig,mert szeretem a barátom,és 9 hónap után történt meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!