14 évesen vesztette el a barátnőm a szüzességét. Ez normális?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:17
1/28 anonim válasza:
Szerinten igen.
Énis 14 éves koromban vesztettem el. :D
14/f
2/28 anonim válasza:
sajnos ma ez már normális. lassan ott tartunk, hogy az alsósoknak is óvszert kell osztogatni :S
3/28 anonim válasza:
szerintem korai:S mással kéne ilyenkor még foglalkozni, pl a továbbtanulással
vagy ismerősöm 14 éves srác, most fog ballagni majd, jól néz ki nagyon csomóan járnának vele, de ő nem akar senkivel mert a tanulás neki most fontosabb...
4/28 anonim válasza:
előző:
és a barátnőm is 14 éves, szóval szerintem nincs ezzel semmi gond
5/28 anonim válasza:
És hány évessel? 18? 25? 30? 45?
6/28 anonim válasza:
Attól függ,ki milyen érett testileg és szellemileg 14 évesen..én 6 hónap után feküdtem le az akkori pasimmal.. nem bántam meg,de a mostani barátommal 20000* jobb:)én 16 vagyok a barátom 18..:)
7/28 anonim válasza:
Normális. Nincs vele semmi gond.
8/28 anonim válasza:
Istenem, de szánalmasak azok, akik azt mondják, normális. Egyáltalán nem normális, életunt kis ribi lesz belőle:)
9/28 anonim válasza:
egyet értek az előzővel,nem normális!!!
10/28 anonim válasza:
"Icipicit" korai. Itt a telepen is van egy ilyen csaj, de mi azt inkább ribancnak hívjuk, nem csajnak....
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!