Szüzességi fogadalom? Vallás? Szerelem? Kitartás?
1. Ki mondta, hogy katolikus vagyok?
2. Ki mondta, hogy felsőbbrendűnek gondolom magam?
3. Kire dobtam én követ? El sem olvastam a többiek válaszait, mert lesz*rom. Én a kérdezőhöz intéztem egy választ, az én véleményemet. Elmagyaráznád nekem?
Komolyan mondom, megáll az eszem...
14
Menj orvoshoz, mert elmebeteg vagy!
"Félek, hogyha most beadom a derekam, akkor befellegzett a fogadalmamnak" Ez igen nagy logikára vall. :D
Egyébként meg tedd, amit jónak látsz, de "felbontatlan" biztos nem leszel. Ez kb olyan mikor csak seggbe engedik, hogy szűz maradjon...
És azon se csodálkozz, ha nem vár meg.
Csak aztán nehogy a tomboló hormonok miatt siessétek el a házasságot. Ahozz kell egyfajta érettség, és ha túl korán kötitek abból bajok lesznek. Sajnos sok ilyet láttam már, és elég nagy zsákbamacska. Az hogy a petting jó volt, marhára semmit nem jelent. Ahhoz jóval több kell, hogy a másikat szexuálisan kiismerd. (méretek, időtartam, kinek milyen irányú vágyai vannak, alkalmak gyakorisága, igények)
Mellesleg nem azon fog múlni, hogy elhagy-e hogy szüzen mész férjhez vagy nem, de még csak nem is azon házasok vagytok-e vagy sem.
Persze ez csak egyéni vélemény. Úgy élsz ahogy akarsz, amíg törvényt nem sértesz nem nekem ártasz vele. Ha fontos neked a fogadalmad ragasztdj hozzá.
Semmi bajom azzal ha valaki vallásos, amíg engem békén hagy vele. Ha ez a józan gondolkodában akadályozza az illetőt hát egye meg amit főzött.
Én, amit el szoktam határozni, amellett kitartok, és nem érdekel mások véleménye. Ezt Neked kell eldöntened, ne hagyd magad befolyásolni. Amúgy én is mag akarom tartani a házasságig, nem érdekel, hogy nem ez a divat.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!