Szerintetek manapság mennyire hülyeség, ha egy lány tartogatja a szüzességét egy nagy szerelemnek?
Úgyis mondhatnánk, hogy az igazinak, de elmondása szerint nem feltétlenül kell annak lennie. Nem arra vár, hogy a leendő férjével veszítse el, hanem csak hogy érezzen valami pluszt, hogy a szerelem beteljesülése legyen, ne csak szimpla közösülés. Szokott randizni, ismerkedni, volt már ez-az fiúkkal, de sosem bízott bennük, nem voltak őszinte kölcsönös érzelmek, így a szex is elmaradt.
Amúgy tesómról van szó és már bőven huszonéves!! Féltem őt, hogy később megbánja amiért nem élt (ilyen szempontból). Össze is vesztünk, mert próbálok beszélni vele, csak jó szándékból, de ő támadásnak veszi. Tulajdonképpen kíváncsi vagyok mások hogy gondolják, mert sztem nem ez a normális.
privát vélemény:
nagyra becsülöm ezért
Bár nekem is lett volna ennyi eszem,a sok tapasztalatból le tudtam szűrni,hogy hülyébb nem is lehettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!