Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek manapság mennyire...

Szerintetek manapság mennyire hülyeség, ha egy lány tartogatja a szüzességét egy nagy szerelemnek?

Figyelt kérdés

Úgyis mondhatnánk, hogy az igazinak, de elmondása szerint nem feltétlenül kell annak lennie. Nem arra vár, hogy a leendő férjével veszítse el, hanem csak hogy érezzen valami pluszt, hogy a szerelem beteljesülése legyen, ne csak szimpla közösülés. Szokott randizni, ismerkedni, volt már ez-az fiúkkal, de sosem bízott bennük, nem voltak őszinte kölcsönös érzelmek, így a szex is elmaradt.

Amúgy tesómról van szó és már bőven huszonéves!! Féltem őt, hogy később megbánja amiért nem élt (ilyen szempontból). Össze is vesztünk, mert próbálok beszélni vele, csak jó szándékból, de ő támadásnak veszi. Tulajdonképpen kíváncsi vagyok mások hogy gondolják, mert sztem nem ez a normális.

2014. márc. 2. 13:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő ilyen beállítottságú emberé és rá kár erőltetni egy olyan nézőpontot ami nem az övé, tőle idegen.

Ha "élne", és dugna fűvel fával az felőrölné lelkét, lealacsonyodna a saját maga szemében.

Tudom mert én is ilyen beállítottságú vagyok. Hagyd békén! Ez nem egy nézőpontról szól, ez emberekről szól, érzelmekről ,személyiségről. Ő másképp éli meg a világot mint a nagy átlag. Ezért nem bántsd még te is, nem emelje szót.

2014. márc. 2. 13:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az élet fogalma nem a "dugjunk,igyunk,bulizunk" mentalitást takarja. Én tisztelem a testvéredet hogy ebben a "divatos" világban is így kitart az elvei mellett....
2014. márc. 2. 13:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát de azért az sem normális, hogy minden hétvégén új faszival dug. Gondolkozz már! Mért abnormális az, hogy valaki csak párkapcsolatban akar szexelni? És miért bánná meg? Még jó, hogy támadásnak veszi, végsősoron csak a felfogását és az életstílusát kritizálod... Nem hogy örülnél annak, hogy ilyen okos, és nem hagyja magát használni, mint sok lány, akik azt hiszik, hogy szexszel meg lehet venni a szerelmet, aztán minden kaland után koppannak. Én is bőven elmúltam húsz, mikor elvesztettem a szüzességem, és sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ha lett volna eszem, akkor még tovább vártam volna, mert nagyon megbántam azt, hogy pont azzal az emberrel feküdtem le először.
2014. márc. 2. 14:00
 4/21 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon szép dolog, anno én is így voltam vele. :) Nem érdemes meggyőzni, mert ha már eddig várt, nagyon megfogja bánni, ha most "csak úgy" elveszti valakivel, mert akkor amiért idáig "kontrolláltam magát" értelmét vesztette.

De attól függetlenül ez nem garancia arra, hogy úgy is lesz, ahogy ő elképzeli. Én éreztem azt a pluszt, odáig voltam meg vissza, sokáig vártam, eljött az idő, elvesztettem, aztán kidobtak. Jó érzés volt....... :)

Utólag rájöttem amúgy, hogy annyira tényleg nem fontos, és nem áll meg az élet.

2014. márc. 2. 14:02
 5/21 lio77 válasza:
Mert,mi a normális?Az hogy 15-16 éves lányok feljönnek ide,és aggódóan megkérdezik hogy mit tegyenek,mert ciki hogy nem voltak még fiúval?Szerintem ez sem normális..azért mert a többség depressziós lesz,hogy tiniként még szűz,nem kötelező menni a csorda után..A tesód okos lány,nem adja oda magát,csak annak,aki majd megérdemli.Hogy az 2 hét múlva lesz,vagy 6 év múlva,az az ő dolga.Persze hogy támadásnak veszi,ő így gondolkodik,ő attól hogy nem él szexuális életet,még él.
2014. márc. 2. 14:05
 6/21 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy minden héten mással dugjon. De az ő korára már túllehetne legalább 3-4 kapcsolaton. És az akkor csak 3-4 fiú, ami nem sok, viszont velük meg nyilván sok szex lett volna, ami meg jó. Azt próbálom neki mondani, hogy jobban tegye oda magát ha ismerkedik valakivel és ne adja fel egyből, ha nem jönnek gyorsan, könnyen az érzelmek. Sztem volt olyan fiú, aki mellett érdemes lett volna kitartania. De ő azonnal tovább áll, ha valami "zavart" érez. Én amúgy biztos vagyok benne, hogy úgyis csalódni fog, elveszíti majd nagyon szerelmesen aztán otthagyják őt is. És akkor lesz majd nagy szenvedés, már előre látom -.-
2014. márc. 2. 14:11
 7/21 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy mit írsz, de nem lehet ráeröltetni senkit. Ha ő egy kis zavar miatt rögtön elbizonytalanodik, vagy megutálja az illetőt, akkor nem lehet mit tenni. Lehet, hogy neki az a kis zavar nagyon is nagy dolog. Írj már légyszi példát.
2014. márc. 2. 14:16
 8/21 anonim ***** válasza:
Inkább szerintem tisztelhetnéd a testvéredet. Ez szép dolog, és egyetértek vele, nem kell elsietni semmit.
2014. márc. 2. 14:17
 9/21 Dionsyia ***** válasza:
100%

Szia én abszolút a tesód voltam. Nem fűvel-fával hanem majd tartós kapcsolatban.

Így is lett. Most így 34 felé közeledve elgondolkodtam, másképp csinálnám-e ha visszamennék, de nem.

Ha egyszer nem olyan felfogású vagy, hogy lazán adsz bárkinek egy-egy darabot magadból, akkor felesleges erőltetni, sokaknak a szexhez bizalom kell. Azt meg egy egyéjszakás kaland alatt ritkán teremti meg valaki.

Hogy nem tudja meg utána a fél baráti kör, hogy volt, s mint volt.

Irigykedhetnék a fősulis társaim vad bulijaira, de egyszerűen tudom, hogy én nem tudtam volna megtenni, ennyi. A jellemeden, a lelkeden nem tudsz erőszakot tenni.

Egyszer megpróbáltam én, a mostani párommal egy hét után szeretkeztem azzal, hogy már nagylány vagyok, minek várjak stb. rábeszéltem magam... igen súlyos testi tünetekben jelentkezett később, hogy rábeszéltem magam olyasmire ami nem volt rám jellemző. Hagyd a tesód. A te gondolkodásod nem az övé.

2014. márc. 2. 14:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj meg érte, de ki a f@$z vagy te, hogy megmondd, mi jó a tesódnak, meg hogy kéne élni az életét?

20+ 45 kapcsolat... NE te döntsd már el, hogy hány kapcsolatának kellene lenni.!

Eszem megáll az ilyen embereken. Saját életük egy rakás $z@r és osztogatják a másiknak az észt, és a idióta tanácsaikat!

2014. márc. 2. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!