Szerintetek manapság mennyire hülyeség, ha egy lány tartogatja a szüzességét egy nagy szerelemnek?
Úgyis mondhatnánk, hogy az igazinak, de elmondása szerint nem feltétlenül kell annak lennie. Nem arra vár, hogy a leendő férjével veszítse el, hanem csak hogy érezzen valami pluszt, hogy a szerelem beteljesülése legyen, ne csak szimpla közösülés. Szokott randizni, ismerkedni, volt már ez-az fiúkkal, de sosem bízott bennük, nem voltak őszinte kölcsönös érzelmek, így a szex is elmaradt.
Amúgy tesómról van szó és már bőven huszonéves!! Féltem őt, hogy később megbánja amiért nem élt (ilyen szempontból). Össze is vesztünk, mert próbálok beszélni vele, csak jó szándékból, de ő támadásnak veszi. Tulajdonképpen kíváncsi vagyok mások hogy gondolják, mert sztem nem ez a normális.
"mert sztem nem ez a normális."
a hangsúly a "szerintem" en van, ami nem egyezik a többi ember véleményével!
Én is csak azt tudom mondani, amit már többen előttem: ő ilyen jellemű ember, nem lehet ráerőltetni olyasmit, ami nem ő. Én is szűz vagyok 22 évesen, de nem érzem kényelmetlenül magam emiatt, nem szégyenlem, se nem bánom, hogy nem tettem meg ezidáig, mert nem tudom csak úgy odaadni magam valakinek. Utoljára kis tiniként voltam igazán szerelmes, akkor viszont sem tesben, sem lélekben nem voltam felkészülve a szexre (más kérdés, hogy nem is viszonzott szerelmekről volt szó...).
Komoly kapcsolatban tervezek csak szexelni, bár tény, lennének igényeim, de ha egy szimpla kaland keretein belül tenném még, tudom jól, hogy utána nem tudnék a tükörbe nézni, mert az nem én vagyok, ilyen egyszerű. Vannak emberek, akik az intimitást csak mélyebb lelki kapocs mellett tudják megélni. ÉS, nem hiszem, hogy X évesen egy embernek KELL, hogy legyen X kapcsolata. Az is lehet, hogy ahhoz megyek majd feleségül, aki az életemben az első volt. És akkor mi van? Ha nekem így megfelel, akkor ne köpjön bele senki a levesembe, én sem kritizálom azokat, akik egyik ágyból a másikba szédülnek bele. Ha nekik így jó, hát istenem! Nekem meg máshogy jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!