Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek manapság mennyire...

Szerintetek manapság mennyire hülyeség, ha egy lány tartogatja a szüzességét egy nagy szerelemnek?

Figyelt kérdés

Úgyis mondhatnánk, hogy az igazinak, de elmondása szerint nem feltétlenül kell annak lennie. Nem arra vár, hogy a leendő férjével veszítse el, hanem csak hogy érezzen valami pluszt, hogy a szerelem beteljesülése legyen, ne csak szimpla közösülés. Szokott randizni, ismerkedni, volt már ez-az fiúkkal, de sosem bízott bennük, nem voltak őszinte kölcsönös érzelmek, így a szex is elmaradt.

Amúgy tesómról van szó és már bőven huszonéves!! Féltem őt, hogy később megbánja amiért nem élt (ilyen szempontból). Össze is vesztünk, mert próbálok beszélni vele, csak jó szándékból, de ő támadásnak veszi. Tulajdonképpen kíváncsi vagyok mások hogy gondolják, mert sztem nem ez a normális.

2014. márc. 2. 13:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"mert sztem nem ez a normális."

a hangsúly a "szerintem" en van, ami nem egyezik a többi ember véleményével!

2014. márc. 2. 15:15
 12/21 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom mondani, amit már többen előttem: ő ilyen jellemű ember, nem lehet ráerőltetni olyasmit, ami nem ő. Én is szűz vagyok 22 évesen, de nem érzem kényelmetlenül magam emiatt, nem szégyenlem, se nem bánom, hogy nem tettem meg ezidáig, mert nem tudom csak úgy odaadni magam valakinek. Utoljára kis tiniként voltam igazán szerelmes, akkor viszont sem tesben, sem lélekben nem voltam felkészülve a szexre (más kérdés, hogy nem is viszonzott szerelmekről volt szó...).

Komoly kapcsolatban tervezek csak szexelni, bár tény, lennének igényeim, de ha egy szimpla kaland keretein belül tenném még, tudom jól, hogy utána nem tudnék a tükörbe nézni, mert az nem én vagyok, ilyen egyszerű. Vannak emberek, akik az intimitást csak mélyebb lelki kapocs mellett tudják megélni. ÉS, nem hiszem, hogy X évesen egy embernek KELL, hogy legyen X kapcsolata. Az is lehet, hogy ahhoz megyek majd feleségül, aki az életemben az első volt. És akkor mi van? Ha nekem így megfelel, akkor ne köpjön bele senki a levesembe, én sem kritizálom azokat, akik egyik ágyból a másikba szédülnek bele. Ha nekik így jó, hát istenem! Nekem meg máshogy jó :)

2014. márc. 2. 17:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Épp az, hogy nekem nem szar az életem, tök jó és normális életet élek, voltak kapcsolataim, élek rendszeres szexuális életet, teljesen kiegyensúlyozott vagyok, de nem egy r*banc. Ő viszont nem mondhatja el ezt, lelkileg labilis,döntésképtelen,össze-vissza vergődik az életben, azt sem tudja még, hogy mit kezdjen magával. És ez annyira jellemző....azok ilyen szerencsétlenek, akiknek a magánéletük nincs rendben, se érzelmileg se testileg nincsenek megtámogatva, ezt pedig egy ellenkező nemű teheti csak meg. Ennek az örömnek a hiánya vakvágányra vezeti az embert, rengeteg példa van rá! És igenis kell hogy legyenek egy bizonyos korban már az ember mögött kapcsolatok, mert kell a tapasztalat, én láttam párszor mit vág le egyes fiúkkal, úgy viselkedik mint egy 15 éves. Ja de azért persze szeretne gyereket is, csak nem tudom mikor meg kitől. Na mindegy, azért köszönöm a válaszokat, végülis azért kérdeztem, hogy tudjam más hogy látja. Amúgy azért is fontos nekem hogy valamit kezdjen magával, mert ha nem változtat jön majd a totális depresszió, én meg majd ápolhatom 30 felett is, mert teljesen egyedül lesz. Persze szívesen megtenném, de nem ilyen életet kívánok neki.
2014. márc. 2. 18:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen éretlen, már-már személyiségzavaros a viselkedése, akkor pont hogy nem kellene belefolyni egy könnyelmű szexuális kapcsolatba, mert csak megjárná. És nem gondolod, hogy nem azért viselkedik így, mert ez esik neki jól, hanem azért, mert nem képes másképp viselkedni? Szerintem szüksége lenne egy jó pszichológusra. De lehet, hogy nincs "betegségtudata", akkor meg nem érne semmit az egész.
2014. márc. 2. 18:50
 15/21 A kérdező kommentje:
Annyi belátása van, hogy tudja ő más, másképp működik. De épp ez az hogy ő ezt nem rossznak tartja (vagy betegségnek), hanem csak másnak. De ha kívülről szemléljük igenis rossz neki, én tapasztalom az érzelmi hullámvölgyeit és ez egyáltalán nem jó. A lényeg hogy sztem sokat segítene rajta, ha tényleg lenne valakije, tudom mert látszik rajta, hogy hiányzik neki és nem is kellene sok hozzá, mert amúgy szép lány. Csak meg kellene próbálnia kicsit átlagosan élni, hagynia magát sodródni. Egyébként én sem mondanám őt betegnek, nem feltétlen kell orvos, mert amúgy mindezek ellenére, hogy csapongó életet él (most arra gondolok, hogy ideiglenes munkái vannak, nincs igazi hivatása,bulizik) ettől függetlenül nagyon okos, igazából az átlaghoz képest rendkívül értelmes. De lehet itt most pont ez a baj, hogy mindig túlságosan észnél van.
2014. márc. 2. 19:35
 16/21 anonim ***** válasza:
NE ültess belé betegségtudatot. Attól, hogy más, még nem beteg. Te is írod, hogy egy rendkívül értelmes nő. Kétségkívül vannak hátrányai, de előnyei is. Nem beteg, hanem más. Ennyi az egész. Ezért nehezebb neki ismerkedni, mint másnak. Nem fog tudni másképp ismerkedni férfiakkal, csak racionális alapon. De abban biztos vagyok, hogy vannak olyan férfiak is, akik le tudnák venni a műveltségükkel, intelligenciájukkal a lábáról. Ha tényleg annyira értelmes, mint mondod, akkor úgysem jönne ki mással, csak egy hasonlóan okos férfival, szóval ne eröltesd azt, hogy átlagjóskával legyen, mert nem is lenne képes rá.
2014. márc. 2. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz is azért lenne jó járnia, hogy megtanulja a helyes viselkedésmintákat, nem azért mert beteg lenne, mert nem az. Amúgy a pszichológus nem orvos, a pszichiáter viszont igen, de ott még biztos nem tart.
2014. márc. 2. 19:50
 18/21 Dionsyia ***** válasza:
Rosszul gondolkodsz. Ha valaki labilis, akkor először saját magában kell rendet tennie, és nem mástól várni az üdvösséget, hogy majd egy férfi helyrebillenti, mert aztán megnézheted majd, ha szakítanak... ha nincs állandó munkája, az épp elég stresszforrás ahhoz, hogy labilis legyen, majd rendeződik. Nekem is amint lett állásom, 3 hónapra rá összejöttem a férjemmel, de addig 2,5 évig egyedül voltam,és hidd el, úgy is nagyon jó volt. Én csak a munka miatt stresszeltem, de eszembe nem jutott volna egy párkapcsolatot gondolni megoldásnak :) Sőt, azt mondtam, előbb legyen rendes munkám aztán majd jöhet a pasi, hát így is lett. :)
2014. márc. 2. 20:00
 19/21 adelina.lina válasza:
ez szép dolog ha valaki tartogatja magát. az én egyik barátnőm például 26 évesen vesztette el és egyáltalán nem bánta meg. sőt sokkal jobb mert érettebnek találta magát mintha 13 éves kis p*csa lett volna és úgy vesztette volna el.
2014. márc. 15. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Aki depis lesz a szex hiánya miatt, ott más probléma is van a háttérben, és azt kell megoldni.
2014. márc. 16. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!