Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet ilyen? Vagy nem is volt...

Lehet ilyen? Vagy nem is volt szűz?

Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátnőmmel és elmondása szerint Én voltam neki az első. Viszont semmi vérzés, olyan könnyen ment mint ha nem lett volna már szűz. Azt mondta, hogy az nap este utólag vérzett neki. Lehet ilyen vagy valszeg hazudott?

2014. febr. 25. 18:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2014. febr. 25. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon könnyen ment akkor szerintem már nem volt szűz. vagy esetleg "elintézte" már magát vibrátorral. de ha hazudott akkor lehet csak azért mert cikinek érezte, hogy már nem az. az egyik haveromnak is hazudott a nője de utána bevallotta.
2014. febr. 25. 20:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Na ugye! Azt jönnek a kommentek, hogy köcsög vagyok meg stb. ...
2014. febr. 26. 18:01
 14/15 anonim válasza:
Én se véreztem mikor elvesztettem elég könnyen be is rakta a barátom szóval akár igaza is lehet :d Bár nekem nagyon fájt az első de simán lehet hogy nem mondja el hogy volt már valakivel csak szégyenli szerintem higgy neki inkább kár filóznod rajta valószűnáleg igazat mond ha nem akkor oka van kár firtatni.
2014. febr. 28. 23:06
 15/15 A kérdező kommentje:
De akik szeretik egymást azok bármit megbeszélhetnek egymással szerintem. Direkt mondtam is neki, hogy elmondhat bármit, mert azon, hogy szeretem úgysem változtat, az sem, ha nem volt szűz, csak legyen őszinte, mert nálam ez a legfontosabb. Nem mondom azt, hogy tutira hazudott, csak van bennen kétely.
2014. márc. 1. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!