Lehet ilyen? Vagy nem is volt szűz?
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátnőmmel és elmondása szerint Én voltam neki az első. Viszont semmi vérzés, olyan könnyen ment mint ha nem lett volna már szűz. Azt mondta, hogy az nap este utólag vérzett neki. Lehet ilyen vagy valszeg hazudott?2014. febr. 25. 18:41
1/15 anonim válasza:
Minek dugsz ha nem bízol benne..szánalmas k.csög vagy..
2/15 anonim válasza:
Biológia óra a kedves kérdezőnek rendesen kimaradt, mi?
3/15 anonim válasza:
Az a nyolcadikos biológia lehet, hogy még nem tartanak ott...
4/15 A kérdező kommentje:
Te se bíznál senkiben, ha folyton átbaszták volna kis buksidat ember... Ganénak és köcsögnek se érezném magam, ha egy évet vártam vele és még tovább is tudtam volna, mivel nem ez számít! Nem azt kértem, hogy szólj be! ;)
2014. febr. 25. 18:46
5/15 anonim válasza:
Na és akkor mi van, ha nem szűz? Szar alak? Mi van, ha megerőszakolták egyszer, úgy rendesen. Tudod, szétverve, véresen, szigszalag bilincsben? Így véve már nem szűz, de te lehettélaz első férfi, aki nem átkúrta a fejér és erőszakolta belé a farkát.
6/15 A kérdező kommentje:
Tudod nem konkrétan a szüzesség a lényeg, nem érdekel ha nem lett volna az Istenem nem probléma. Hanem az őszinteség! Nem zavar, hogy miket csinált és miket nem! hanem csak az érdekel, hogy őszinte vagy sem!
2014. febr. 25. 18:52
7/15 anonim válasza:
Lehet ilyen. De ha nem hiszel neki, meg sem érdemel.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még azokat is amelyekben támadtak!
2014. febr. 25. 18:56
9/15 anonim válasza:
ez nem jelenti azt h nem volt szűz...ettől függetlenül nem ismerem tőlem akár hazudhatott is
10/15 anonim válasza:
Van aki eleve szűzhártya nélkül születik, De simán átszakadhat lovaglástól vagy erősebb behatástól is. Akár tamponhasználatkor vagy önkielégítéskor is megsérthette annyira, hogy az aktus már ne okozzon gondot. Nem aranyszabály hogy az első alkalomnak fájnia kelljen vagy véreznie. Mindenkinek más. Ha a barátnőd azt mondta hogy szűz, akkor már a te döntésed hogy elhiszed e neki vagy sem. Ha bízol benne akkor egyszerű a válasz, igazat mondott. A szüzesség nem egyenlő a szűzhártyával, ezt ne feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!