Lányok, jó úton haladok hogy becsajozzak végre 20 évesen?
Soha nem voltam még nővel és bn-m sem volt, ennek okát nem tudom. Talán mert nincs nagyon dumám. Egyszerű jófiú vagyok.
Ezért elkezdtem edzeni, van munkám.. hátha ettől megváltoznak a dolgok de minden ugyanolyan.
Nektek így már megfelelő lennék? Az arcomat kitakartam mert nem szeretnék rokonokba botlani így is tudják mekkora lúzer vagyok, nem kell hogy karácsonyig ez legyen a téma.
Egy dolgot jegyezz meg, nem minden a külső hidd el.
Én túlsúlyosan is találtam nőt magamnak, igaz még nem feküdtem le soha nővel, (igen még szűz vagyok) De volt már barátnőm csak váratlanul külföldre költözött és ott is marad végleg!
ismerkedni meg bulizni járni sokáig nem volt időm, barátaim eltávolodtak, gyakorlatilag egyedül maradtam.
Én is most elkezdtem edzeni bár elsősorban a fogyás a cél de izom is van rajtam szerencsére, lényeg hogy azt kiemelem.
De nem minden a külső, igaz önbizalmat ad, de számít a belső is a normális lányoknál. Én a belsőmmel tudtam hódítani bár az önbizalmam a nullánál van így sajnos nem megy de a belsőn is sokat múlik a dolog.
Lényeg hogy elején nem kell rámenősnek lenned, nem kell nyálas szövegeket nyomnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!