Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, jó úton haladok hogy...

Lányok, jó úton haladok hogy becsajozzak végre 20 évesen?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még nővel és bn-m sem volt, ennek okát nem tudom. Talán mert nincs nagyon dumám. Egyszerű jófiú vagyok.

Ezért elkezdtem edzeni, van munkám.. hátha ettől megváltoznak a dolgok de minden ugyanolyan.

Nektek így már megfelelő lennék? Az arcomat kitakartam mert nem szeretnék rokonokba botlani így is tudják mekkora lúzer vagyok, nem kell hogy karácsonyig ez legyen a téma.

[link]

2014. febr. 14. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy dolgot jegyezz meg, nem minden a külső hidd el.

Én túlsúlyosan is találtam nőt magamnak, igaz még nem feküdtem le soha nővel, (igen még szűz vagyok) De volt már barátnőm csak váratlanul külföldre költözött és ott is marad végleg!

ismerkedni meg bulizni járni sokáig nem volt időm, barátaim eltávolodtak, gyakorlatilag egyedül maradtam.

Én is most elkezdtem edzeni bár elsősorban a fogyás a cél de izom is van rajtam szerencsére, lényeg hogy azt kiemelem.

De nem minden a külső, igaz önbizalmat ad, de számít a belső is a normális lányoknál. Én a belsőmmel tudtam hódítani bár az önbizalmam a nullánál van így sajnos nem megy de a belsőn is sokat múlik a dolog.

Lényeg hogy elején nem kell rámenősnek lenned, nem kell nyálas szövegeket nyomnod.

2014. febr. 14. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
wow... :D mekkora tested van :D Én ezen akadtam fenn: "mert nem szeretnék rokonokba botlani így is tudják mekkora lúzer vagyok, nem kell hogy karácsonyig ez legyen a téma. " Ilyen fizikummal rakd helyre őket, hogy tudják mit tehetnek meg. Nehogy már te magyarázkodj nekik :O
2014. febr. 15. 08:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be az izompacsirták, sőt. Nekem ez már személy szerint kicsit sok. De ha előbb megismernélek, és jófej vagy, akkor nem számít. Ahogyan a barátom kicsit nyeszlett kamaszfiú szerűség volt, amikor összejöttük, de nem azt figyeltem, hanem azt, milyen kedves volt velem és törődő... Szeretem, ha egy pasi izmos, de nem olyan dimbes-dombos módon. :D Barátom is azóta edzett - egyetemi sport+munka -, és most tök jó, de szerencsére nem ilyen kigyúrt. :)
2014. febr. 15. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
csajozz is tetszeni fogsz nekik nyugi
2014. febr. 21. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:
hajrá. ha nem vagy beszédes, ne erőltesd NAGYON.
2014. febr. 25. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!