Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, jó úton haladok hogy...

Lányok, jó úton haladok hogy becsajozzak végre 20 évesen?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még nővel és bn-m sem volt, ennek okát nem tudom. Talán mert nincs nagyon dumám. Egyszerű jófiú vagyok.

Ezért elkezdtem edzeni, van munkám.. hátha ettől megváltoznak a dolgok de minden ugyanolyan.

Nektek így már megfelelő lennék? Az arcomat kitakartam mert nem szeretnék rokonokba botlani így is tudják mekkora lúzer vagyok, nem kell hogy karácsonyig ez legyen a téma.

[link]

2014. febr. 14. 20:17
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
185cm vagyok és 90kg
2014. febr. 14. 20:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen kék fejjel nem hiszem, hogy sikerülni fog.
2014. febr. 14. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, mert nem jönnek be az izmos férfiak, pláne nem azok akik azt hiszik, az izmoktól már rögtön lesz nőjük is.
2014. febr. 14. 20:20
 4/15 anonim válasza:
natural?
2014. febr. 14. 20:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Naturál, nincs pénzem koxra...
2014. febr. 14. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Lesz olyan, akinek mindenben meg fogsz felelni. Addig dolgozz továbbra is a dolgokon, aminek kell az idővel úgyis eljön és remélhetőleg élvezheted is. :)
2014. febr. 14. 20:21
 7/15 anonim válasza:
Nem is kell kox, lazán jó vagy már nőknél, nem kell angy duma sem, és igen is sokat számít ha van izom rajtad.Ha látod egy csajon hogy mosolyog , vagy bámul csak metron,buszon menj oda hozzá és beszélgess vele és kész.És ne parázz ha elküld ugyse találkozol vele soha többé :D
2014. febr. 14. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem jönnek be a kigyúrtak. Viszont, ha te ettöl jobban érzed magad, hajrá. Mert magadnak kell elsösorban megfelelni, és ha jobban érzed magad a börödben, az hat a kisugárzásodra. Ettöl elsöre tuti nem fogsz becsajozni, de igen, jó úton haladsz, és végül össze fog jönni. De ne csak a külsöségekben keresd az okot. Fogadd el magad, ha jófiú vagy, akkor így, és találd meg abban az értékeket, ne úgy fogd fel, mintha az olyan gáz lenne, és akkor a környezeted sem úgy fog hozzáállni. Oersze mindenkinek sosem fogsz tetszeni, de akik a hasonló értékeket képviselik,azoknak igen, a többit meg szard le.
2014. febr. 14. 20:38
 9/15 anonim válasza:
natürlich.jól haladsz (így fej nélkül):) kevesebbet parázz.
2014. febr. 14. 20:40
 10/15 A kérdező kommentje:

Én nem parázom csak furcsa hogy egyetlen nő sem ír nekem. Ha meg én írok normálisan akkor sem válaszolnak.(Nem itt, face, meg ilyenek.)

Pedig én nem csak megdugni akarom őket,(lehet először nem is menne, mert voltam prostinál de nem működött a szerszám annyira paráztam, és ez mély nyomot hagyott bennem) hanem komoly kapcsolatot szeretnék.

2014. febr. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!