Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor jó úton haladok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban aki régóta tetszik,olyan sokat nem beszélgettünk,múltkor egy közös ismerősünk megkérdezte tőle,hogy bejövök e neki? Annyit mondott nem rossz, rá egy hétre mikor én hülye meggondolatlanul mentem bele egy kapcsolatba,rám írt,hogy nem e találkoznánk de békén hagyott mert volt barátom.. Tegnap összefutottunk,vagyis én vettem pont észre őt,telefonált,odajött hozzám a haverjával és jó egy órát eldumáltunk,majd facebokkon és beszélgettünk,és én amit haveromnak akartam írni,hogy "nem lesz ez igy jó" véletlenül neki írtam,és akkor kifagattot,és elmondtam,hogy van a suliban egy fiú akit régóta ismerek,nem olyan sokat beszéltünk,de osztálytársamon keresztül ismerem,régóta tetszik,de én nem tudom,hogy tetszek e neki mert csak annyit mondott rám, hogy "nem rossz" nos gondolom ebből levonta,hogy róla van szó,és kérdezte ha a gyerek beszélne az változtatna a dolgokon? képes lennék érte otthagyni a palim? mondtam igen,mert a barátom,leráz stb és ez így nem jó.. Mondta majd a sráccal megbeszélem,és akkor írtam,hogy én félek attól,hogy mi van ha már az a fiú más után néz.. Azt mondta, hogy nem hinné..Azóta sokat beszélünk,tényleg sok közös van bennünk,és megkérdezte,hogy nincs e kedvem jövőhéten velük menni mikor mennek stúdiózni? Én igent mondtam.És megbeszéltük,hogy suli után elmegyünk erre arra.. Szerintetek jó úton haladok? Egy félénk,kedves,aranyos fiú,rosszat nem tudnék róla mondani..:)2013. máj. 12. 19:31
1/1 anonim válasza:
Rossz utat választottál Doroti! A piros úton mész, a sárga helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!