Egy hete veszítettem el szüzességem, azota kb 10szer szeretkeztünk párommal, de szüzhártyám még mindig nem szakadt át! Mit kell tenni ilyen esetben?
Amugy počnbol irtam hogy kicsi a szerszäm
De ezek szerint tčnyleg kicsi
Nekem 18 de čn ugytudom 16-18 az ätlag
De a vastagsäg fontosabb az orgazmushoz
Dee ha 2 hčtig oda lesz akkor segitek a normät tartani jo
Amugy ha mčg most volt az elsö akkor elčg neked a 13 mert mčg fäjhat az mčg kčsöbb
Ja amugy nem csak a fejčt rakta be
Tövig benned volt?
Az átlag olyan 14-16 centi... Ázsiában valamivel kevesebb, Afrikában valamivel több... Az hogy szűk vagy vagy fáj, nem feltétlenül függ össze a a szűzhártyával. A szerszám hosszának semmi köze a szűzhártya átszakadásához.
Valószínűleg a szűzhártyád csak kitágult, mint már írták. Majd átszakad, vagy nem, de zavarni, bajt csinálni nem fog. Akkor kéne nőgyógyászhoz menni, ha a szűzhártya megakadályozná a behatolást, vagy minden alkalommal fájna és nem szakadna át, vagy vérzékeny lennél (ez esetben már az első előtt kellett volna).
[Mielőtt bárki beleköt, vérzékeny apa és hordozó anya lánya 50% eséllyel lehet vérzékeny, még a haviba is belehal ha nem kap megfelelő gyógyszeres kezelést...]
Atóól lehet h nem szakadt át.
Nekem is másodszorra szakadt mert akkor vérzett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!