Elítélnél, mert anno 13 évesen veszítettem el a szüzességem az akkori 16 éves barátommal?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 21:45
11/21 anonim válasza:
Elítélni a bíróság szokott. Az új Btk. hatálybalépése után egy ilyen esetért már az sem.
Nem ismerlek, és tudjuk, hogy egyes kultúrákban ez mindennapos dolog...
12/21 anonim válasza:
Nem az én dolgom, de azért elég ribis.
13 meg 16 évesen még nem biztos, hogy d*gásból kell állnia egy szerelemnek.
13/21 anonim válasza:
Hát, maximum azért, mert az exem is 13 éves korában vesztette el és hatalmas nagy ribizli lett. De igazából ez az én nyomorom, nem a tiéd.
14/21 anonim válasza:
nem ítélnélek el de ha az én barátnőm lennél akkor számítanék rá hogy magas a szexkultúrád ha már ilyen nagy veterán vagy :D :D
15/21 anonim válasza:
Nem, én is pont 13 évesen a 16 éves barátommal vesztettem el és átlátom a helyzetet. Akkor ítélnélek el, ha több, mint 7 fiúval jártál volna, szextől függetlenül. Ha már egyszer nem vagy szűz, minden kapcsolatodhoz hozzá fog tartozni a szex.
16/21 anonim válasza:
Én nem magánügy nem foglak k*rv*zni mert nem ismerlek már meg történt ez van :)
18/21 anonim válasza:
Nem ítéllek el, de nem is tisztellek!
19/21 anonim válasza:
Nem ítélnélek el, csak szimplán hülyének tartanálak.
20/21 anonim válasza:
Nem ítéllek el, mert a te dolgod. Ha a barátnőm lennél kiakadtam volna, de mint írtam, ez a te dolgod. Egyébként most hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!