Szerintetek ha most 13-14 éves vagyok, akkor mikor veszthetem el leghamarabb a szüzességem? Mert már nagyon akarom, és nem tudok mit csinálni.
Leghamarabb most. Nem bölcs dolog, dehát a punci ha viszket.
Vagy megtanulsz uralkodni magadon és nem ösztönlénnyé vállni.
De ha okosan akarod csinálni, akkor mindenképp tanuld meg a tested működését, a párod testének működését, és, hogy szex alatt mi is történik. Mi az az ovuláció? Miért van jelentősége? Meddig él a sperma? Mit kell csinálni ha kilyukad a gumi, kihez kell fordulni?Stb.
És feltétlen bevásárolnék gumiból.
Ha kiművelted magad, akkor kevesebb eséllyel végződnek rosszul a dolgaid. És bármennyire is csábító legyen az orosz rulett (gumi nélkül kipróbálni... csak egy kicsit... csak 1 percere) mindig gondolkozz el azon, hogy ezzel a következményeket is vállalod-e? Fertőzések, baba?
Mert a szex nem játék, az felelősség.
Ha csak azért kívánod a szexet mert be vagy zsongva a hormonjaid miatt, de az eszed még nincs meg hozzá, akkor maradjatok a pettingnél. Biztonságosabb.
Ha már elégé kiműlted magad szexben
Legelőször is,ha erre fel lennél készülve és szeretnéd is és tényleg érett vagy hozzá,nem nekünk irogatnál ilyeneket.
Ha egy ember már elég érett hozzá hidd el rájön,hogy mikor veszítse el,és a legfontosabb,hogy kivel.
Persze most is elveszítheted ha már ennyire akarod,de annak nem lesz sok jó következménye,ha tényleg nem vagy rá felkészülve lelkileg és testileg is.
Szerintem ez még túl korai,már csak a kérdés miatt és a korod miatt is.De hát te tudod...
Kajak 11 éves vagy és elvesztetted a szüzességed.? o.o
Elhiszem hogy jó,de azért izé.....:-/
Az előzőre írtam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!