G.Melinda2116 kérdése:
Szerintetek ha most 13-14 éves vagyok, akkor mikor veszthetem el leghamarabb a szüzességem? Mert már nagyon akarom, és nem tudok mit csinálni.
Figyelt kérdés
Van barátom,16 éves.2014. jan. 29. 13:37
12/16 hahaha..no válasza:
én 4 hónap mulva leszek 15. elég érettnek érzem magam, és ezt mások is megjegyezték, de még szűz vagyok. ahogy serdülünk teljesen normális hogy beindulnak a hormonok és ezzel együtt a képzeleted is. én is sokat gondolkodom már az elvesztésén, de csak azzal tudom elképzelni az első együttlétem akivel több hónapja együtt vagyok, és kiismertem. mindent el kell tervezned a fejedben, mert mi van ha elveszíted, de utána megbánod. hidd el, a szüzességed elvesztése egy olyan dolog lesz az életedben amire mindig emlékezni fogsz, és nem lenne túl jó, ha ezzel kapcsolatban rossz emléked lenne, mert ez nagyban befolyásolja a jövődet is. találd meg azt akivel érzed az összhangot, és ha kiismerted és mindketten szeretnétek, akkor semmi akadálya. ez csak egy jó tanács, de minden ember másképp gondolkodik :) ne haragudj hogy egy egész regényt írtam, de remélem segítettem neked ezzel valamit :)
13/16 anonim válasza:
úúú mind milyen szánalmasok vagytok....meg sem érdemlitek azt hogy ide írjak,de annyira idegesítő...kérdező,én meg azt mondom hogy 9 évesen veszítettem el,és elhiszed??? lehet mert olyan idióta vagy....-.-
14/16 anonim válasza:
Verseny folyik vagy olimpia, hogy ki tudja mielőbb elveszíteni? Vagy mi? Komolyan, gyerekek vagytok még... Inkább tanuljatok. Biológia elég jó tantárgy.
15/16 anonim válasza:
17 éves korodig legalább várni illene, Minden mai kiscsaj ekkora büd.. kurv...???????Mi van ezzel a nemzedékkel??????
16/16 anonim válasza:
Nekem is viszket a sunci, de nincs kivel, még amúgy se tennem. Fiatalabb vagyok mint te. A 11 éves kis ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!