Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 vagyok A baratom es en...

21 vagyok A baratom es en lassan ket eve jarunk. A szuzesseg odaadasat aldozatnak vagy ajandeknak tartsam e?

Figyelt kérdés

Azutan ismertem meg, miutan szakitotam egy sraccal mert megmondtam neki, ugy gondolom, a szerelem csucspontja az amikor nemcsak a test, de a lelek is egyesul ezert ezt csak egy emberrel szeretnem atelni az eletben, azzal akit igazan szeretek es aki mindvegig kitart majd mellettem.

Meg mielott nagyon belemelegedtunk volna a dolgokba megmondtam a mostani paromnak is, mert nem akartam dajkaalmokba ringatni magam es utanna fajdalmat okozni neki is magamnak is. Akkor azt mondta, kesobb valtozhat a velemenyem es nem erdekli, boldog hogy mellettem lehet.

Azota latom a szemen az egyre novekvo vagyat de sose kert semmit es az az igazsag, hogy en is erossen nem tudom hova folytsam az indulataim neha, de ugy erzem, ha megteszem elvesztek valamit ami nekem fontos, es talan attol is felek, nem fog olyan tisztanak latni, mint elotte, vagy ha netan szakitanank megbannam. Nem tudom, hat mit tegyek, tudom, hogy a dontes rajtam all, de nem tudom meghozni

2008. júl. 19. 05:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 év után nyugodtan lefekhetnél vele. A szüzesség tényleg olyan dolog, ami később nem hiányzik az embernek. :) Ha 2 évig kitartott melletted és szeretett, akkor ennyit igazén megérdemel már.
2008. júl. 20. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Ennyi ido utan szerintem is megerdemli, ha pedig ugy erzed nem o az akinek odaadnad magad, akkor ertelmetlen vele maradnod mert csalodast okoznal neki. Nem erdemelne meg az aki ket eve melleted van(meg akkor is ha te nem fekszel le vele). Szerencses vagy, hogy egy ilyen parod van, mert nem sok akad hasonlo. Attol meg ne felj, hogy nem fog utana olyan "tisztanak" latni, hiszen o lenne az elso. Attol meg megmaradhatsz jo erkolcsu nonek. A szuzesseged egyszer ugy is elveszted es meg mindig jobb ha azt veszted el, mint azt akit szeretsz es aki teged is szeret. Egy nonek a szuzessege tenyleg egy kincs, de ennek a kincsnek igazan csak akkor van erteke ha annak adod akivel szeretitek egymast.
2008. júl. 21. 01:02
 13/19 A kérdező kommentje:
lehet, hgoy az is benne van a dologban , hogy mindig ugy ereztema fiuk kihasznalnak, es nem akarnak mast csak azt. Ezert nem pusztan vallasi okokbol de azert is zarom be magam annyira mert valahogy azt a platoi szerelmet kerestem ami kepes ilyes fizikai kontaktus nelkul eletbenmaradni, jo persze, ertem , ket ev eleg, de hol a hatar egy fiunal
2008. júl. 21. 09:01
 14/19 anonim válasza:
100%

szia! nem szívózásból és kötöszködésből (megértem hogy számodra mit jelen a szüzesség elvesztése) hogy :

1 akármennyire lehet szép az első alkalom nem biztos hogy élvezni fogod....

2 eddig egy nagyon jó dologtól zárkóztál el

3 nem minden fiú a szexre hajt

4 ennél a kérdésnél még nagyobb kérdések is lesznek az életedben, azokon is ennyit fogsz gondolkodni? (tényleg nem kötöszködésből) de pl ilyen apróságok: elköltözzek anyuéktól? tudom a kocsi törlesztő részletét fizetni? akarjak gyereket? húúú húzósabb kérdések...

2008. júl. 21. 20:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Bentlakasos vagyok, ugyhogy mar elkoltoztem anyumektol, tudom, hogy akarok gyereket legalabb 10et es bringaval fogok jarni;) amugy meg igen, mindenben nehezen dontok
2008. júl. 21. 21:39
 16/19 anonim ***** válasza:

1. Ha két évet várt, és még nem hagyott el, akkor sztem biztos lehetsz benne, hogy nem kihasználni akar, és nem csak az kell neki, mert akkor már rég lelépett volna.

2. Igen, szerintem is nagy kincs a szüzesség, amit a fiúk (ha normális az illető) becsülnek. Örülnek annak, ha nem ők az 51-ek az életedben, ahanem az elsők, DE

Soha nem tudhatod ki lesz az a fiú aki mellett örökre megmaradsz. Lehet eljön egy mégnagyobb szerelem, ahol azt érzed aoha nem kell más és soha nem tudnál nélküle élni, de akkor sem biztos, hogy örök életedben vele maradsz. Mert ez nem csak tőled függ. Ha házasság után akarod,elszíteni, azt is lehet. De szerintem túl sok értelme nincs. Egy kapcsolatban fontos a szex, és ha a házasság után derül ki, hogy nem passzoltok (ő napi 3szor akarja, te havi 1szer, vagy fordítva), akkor majd elváltok, vagy nyitott kapcsolatban éltek majd? Mert ha nem kapjátok meg a másiktól amire szükségetek van, akkor vmi ilyesmi lesz.

2008. júl. 27. 21:18
 17/19 A kérdező kommentje:
tenyleg annyira fontos ez a passzolunk szexualisan vagy sem..ugy ertem, persze , hogy az, DE ha ket ember szivol szereti egymast akkor vegul is ha az elejen nem is passzolnak, a vegere csa egymasrhangolodnak, nem?
2008. okt. 27. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Figyelj.

Akárki mondhat neked úgy néz ki,akármit.Önfejű vagy,a szüzességedet pedig úgy óvod,mintha akkora kincs lenne,hogy őrízgetni kelljen minél tovább,és akkor ESETLEG elveszítheted.Szegény pasi már fogadok lerágta a 10 körmét,a 2 év alatt.Te meg hülyíted,mert hülyíted.Egy ilyen piti kérdést nem tudsz eldönteni,hogy egyáltalán szereted-e.Akkor meg mi a kérdés?Kívánod őt,és ő is kíván téged,de mégse,mert mi van ha...Mindenben amit az életben csinálsz,felveted ezt a kérdést,hogy mi van ha???

Ne haragudj,de ilyen határozatlansággal elég nehéz dolgod lesz az életben,az sem lepne meg,ha a barátod búcsút intene neked egy darab után,és ha új kapcsolatba kezdesz,mit gondolsz,ki fog rád még 2 évet várni?21 éves vagy,már nem tini.Úgy komolyan mondom megismernélek,mert még nem találkoztam ilyen lánnyal :S Ha meg július óta nem tudtad eldönteni,hogy mit akarsz,hát akkor gratulálok.

2008. okt. 28. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Jézus....az egész leírást,ahogy olvastam...ennyire komolyan venni a szüzesség elvesztését...Persze, a test és a lélek egyesülése, ezt én is így gondolom, plusz ritkán találni ilyen érzelmi alapokon döntő nőt mint én, de amit te csinálsz,az szerintem erős túlzás.
2008. dec. 26. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!