21 vagyok A baratom es en lassan ket eve jarunk. A szuzesseg odaadasat aldozatnak vagy ajandeknak tartsam e?
Azutan ismertem meg, miutan szakitotam egy sraccal mert megmondtam neki, ugy gondolom, a szerelem csucspontja az amikor nemcsak a test, de a lelek is egyesul ezert ezt csak egy emberrel szeretnem atelni az eletben, azzal akit igazan szeretek es aki mindvegig kitart majd mellettem.
Meg mielott nagyon belemelegedtunk volna a dolgokba megmondtam a mostani paromnak is, mert nem akartam dajkaalmokba ringatni magam es utanna fajdalmat okozni neki is magamnak is. Akkor azt mondta, kesobb valtozhat a velemenyem es nem erdekli, boldog hogy mellettem lehet.
Azota latom a szemen az egyre novekvo vagyat de sose kert semmit es az az igazsag, hogy en is erossen nem tudom hova folytsam az indulataim neha, de ugy erzem, ha megteszem elvesztek valamit ami nekem fontos, es talan attol is felek, nem fog olyan tisztanak latni, mint elotte, vagy ha netan szakitanank megbannam. Nem tudom, hat mit tegyek, tudom, hogy a dontes rajtam all, de nem tudom meghozni
Ez az egy dolog amit ha elveszitünk akkor soha többč nem fog hiänyozni
Ja meg mčg az anyost ha elveszited
De ha oda adod akkor mindenkčppen ajändčk mindenkinek
Ĺldozat? A fiunak ha nem kap meg tčged
ha lefekszel vele egyáltalán nem biztos még az hogy ő lesz a férjed vagy hgy örökre együtt maradtok.
tehát ha te tényleg igy látod a helyzetet ahogy leirtad akkor egyetlen dolgot tehetsz, olyan pasit keresel aki szintén csak házasság után akar szexelni. például az erős katolikusok, menj el gyülekezetekbe. mert ha ezze la sráccal nem fekszel le elöbb utobb ugy is elveszited, ha meg lefeksze lvele akor a szüzeségedet veszted el. a te döntésed a pasi vagy az elméleted a szüzességről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!