Fiatal lány vagyok és még nem voltam fiúval, szerintetek nem késtem le semmiröl? 15L
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 12:39
1/11 anonim válasza:
semmirol nem kestel le (mosoly)
2/11 anonim válasza:
messze sem kestel le semmirol...elotted az elet...nem kell mindent koran kezdeni...kulonosen ezt nem :)
4/11 anonim válasza:
Ne viccelj már! Miért késtél volna le bármiről is? 15 éves vagy!
5/11 anonim válasza:
21 éves vagyok és nem voltam még testi kapcsolatban, lánnyal, mit gondolsz nem késtem le semmiről? Remélem érted hogy nem a kor a befolyásoló tényező
6/11 anonim válasza:
Én 19 voltam mikor lett komoly kapcsolatom, és nem érzem úgy, lekéstem bármiről is. Ha erőltettem volna a pasi témát fiatalabbként akkor biztos lekéstem volna valamiről... az első meghitt kapcsolatomról.
Most egy nagyon szép első kapcsolat emlékét vihetem magammal a halálos ágyamig, tele romantikával, meghittséggel, szeretettel. Én minden embernek ilyen első kapcsolatot kívánok!
8/11 anonim válasza:
Én 85 vagyok, és nem érzem, hogy lekéstem volna valamiről. Most kezd alakulni a dolog. Jött a nyugdíjasotthonba egy bácsi...
10/11 anonim válasza:
Lekésni? Inkább korai lenne 15 évesen fiúval hemperegni,nem késő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!